Örtmarinerad kyckling med bulgursallad
1 förpackning marinerad kyckling el gör egen.
3 dl bulgur
4 tomater
2 st broccolihuvuden
1 citron
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk paprikapulver
1/2 gurka
1. Stek eller grilla kycklingen.
2. Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
3. Dela broccolin i små buketter och koka i lättsaltat vatten ca 5 min.
4. Skölj och tärna tomater och gurka.
5. Halvera och pressa saften ur citronen.
Blanda citronsaft med olja, salt, peppar och paprikapulver.
6. Blanda grönsaker och dressing med den kokta bulgurn.
7. Servera kycklingen till bulgursalladen.
4 kommentarer:
Det där lät smarrigt:))
Bulgur är så gott!!
kramen
Vilken härlig båttur ni gjorde.
Mysiga bilder!
Och jag som inte ätit frukost än blev så himla hungrig när jag läste receptet!!
Kram Hannis
Mums vad gott! Tack för det :)
Ann-Louise
Skicka en kommentar