Igår starta ica´s matkasse igen och vi kör 3-dagars inspiration. Så detta var gårdagens middag. Enkelt och gott. Båda jag och sambon tyckte att pepparrotsdippen inte behövdes, det smaka bra ändå.
Varmrökt lax med matvetesallad och pepparrotsdipp
Ingredienser
Gör så här
- Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen.
- Skala, dela, kärna ur och skiva gurkan. Skala och skiva löken.
- Kärna ur avokadon och skär den i bitar.
- Halvera citronen och riv skalet av den ena halvan. Skär den andra halvan i klyftor.
- Blanda kvarg med pepparrot och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda matvetet med grönsakerna och vänd i mangold och persilja. Servera med lax, pepparrotsdipp och citronklyftor.
6 kommentarer:
Åh, så käckt!! Himla smidigt det verkar vara med en sådan kasse. Tänk all tid man sparar till annat som är roligare :-) Det ser gott ut!!
Hej söta vän!!
Hihi nu är det dax att koppla på vardagen =)
Nu är jag tillbaka för lite kommentarer! Ser att det har hänt mycket!
Intressant läsning för lilla mig!
MEGA STOR kärlek till dig!!
<3 <3 <3
Ska nog ta och prova på det där med matkassar någon gång, låter både praktiskt och bekvämt.
Ha det gott
Kram Susanne
Så gott det låter! Men jag vill nog ha pepparrotsdippen till, jag. Äääälskar pepparrot ;)
Tack för recept!
Kram /Maria
Mmmmmm som vanligt bjuder du på såååå goda recept!!!!
Kraaaaaaaaaaaaam aka
Gott recept du bjuder på som vanligt, vi har aldrig provat dessa matkassar, men det låter så smidigt :)
Tack goa bloggvän för dina kommentarer, blir så glad varje gång du skrivit en hälsning trots att jag varit dålig på att lämna spår efter mig i sommar!!
Kramar Bella
Skicka en kommentar