GI-müsli
5 dl boveteflingor
0,5 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1 dl cashewnötter
1 dl valnötter
1 dl mandel
1 dl hasselnötter
1 dl hyvlad kokos
4 msk kanel
0,5 dl rapsolja
1,5 dl vatten
1 msk honung
5 st torkade aprikoser
5 st torkade fikon
0,5 dl goijibär
Blanda alla torra ingredienser, utom den torkade frukten i en skål. Olja, vatten och honung blandas separat i en annan skål. Blanda sedan ihop innehållet i de båda skålarna.
Bred ut blandningen i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Rosta i ugn på 175 grader i 30 minuter, rör om då och då.
När müslin svalnat, blanda i den torkade frukten som du klipper ned i mindre bitar. Förvara müsliblandningen i en burk.
Super enkelt att göra och man kan ta lite vad man själv vill ha i!
1 kommentar:
Det där såg inte fel ut.
Läskande gott.
Hoppas ni får en riktigt mysig Fredag, Kram Malin
Skicka en kommentar