Fiskgratäng som smakar taco och ett täcke av tortillachips - enkelt och supergott! Använd den fisk du har hemma och servera gärna lite het tacosås till fiskgratängen. Barnen gillar denna maträtt.
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris.
6 kommentarer:
det var ju en bra variant på 'Tacos'!
Ha det gott,kram
Detta var en ny variant med tacosmak, ska provas vid tillfälle!
Kul att du blev vald till veckans blogg hos vardagslyx :) Roligt att bli uppmärksammad och du är väl värd det!!
Desto tristare med lössen, fy för dessa små kryp...
Hoppas din tisdag varit bra!
Kramar Bella
Fiffigt!Ett bra sätt att lära sig äta fisk för barn som inte är så förtjusta.
KRAM från mig!
Spännande smakkombination! Får nog testas:)
Löss är ingen trevlig kombination till något...:( Tur det finns bra medel! Nu kliar det redan i mitt hår...;)
KRAM
Vanlig Tacos är ju en favorit här hemma så den där fiskrätten ska provas. Tack för tipset ;)
Kram F
Tack för ett snabbt och enkelt vardagsrecept!
Ha en skön kväll!
Kramiz Madde
Skicka en kommentar