Kräftpasta med saffran och tomat
4 port spaghetti
150 g sockerärtor
2 dl matlagningsgrädde
1 burk (400g) körsbärstomater
1/2 g saffran
salt & peppar
2 burkar (á 360g) kräftstjärtar
färsk gräslök
- Koka pastan enligt anvisningarna. Ansa och lägg i sockerärtorna när det återstår 3 min av koktiden.
- Koka upp grädde, tomater och saffran i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
- Låt kräftorna rinna av. Hacka gräslöken.
- Blanda pastan med såsen och kräftorna. Strö över gräslöken och servera.
Bild lånad från ica. |
En snabb och god middag från Ica matkassen. Kan vara bra innan all julmat drar igång!
Ha en toppen vecka!
2 kommentarer:
Mera saffrans-recept! ;) Det där måste jag nog testa, även om mannen inte vill ha ,)
Kram/Maria
God jul till dig och dina nära och kära!
Kram/Maria
Skicka en kommentar