Ädelostfylld kycklingfilé
4 port4 kycklingfiléer
200 g Kvibille ädelost
12 skivor salami
½ röd paprika
salt & svartpeppar
100 g blandad sallad
50 g olika frön, pumpa, solros och pinjenötter
1. Sätt ugnen på 175 g. Skär ett snitt i filéerna och lägg på en smord ugnsplåt. Fördela ost i skåran på filéerna och lägg på salami.
2. Strimla paprikan och lägg över salamin. Strö på salt och peppar och sätt in i ugnen i cirka 30 minuter. Lägg upp på en tallrik med sallad och toppa med olika frön.
Smaklig måltid!
6 kommentarer:
Mums!
kram
Gott!!
Kram
Borde ha lärt mig att jag ska äta innan jag läser recept...
Nu blev jag hungrig!!
Kram Hannis
Jag gillar också sådana fönstermyshörnor. Hade en liten sån i en gammal lägenhet och det saknar jag nu :) kram
Tack!
Det är så svårt att hitta på middagar. Det ska vara gott, billigt, nyttigt och gå snabbt.
Kram Agneta
Mums mums mums!!!! Det är så gott att ha med frön i mat och även i sallader tycker jag! Gillar även salami i mat, bryter av fint!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka
Skicka en kommentar