Pasta Carbonara
4 port pasta
2 förpackningar bacon
4 äggulor
2 1/2 matlagningsgrädde
2 krm salt
1 krm peppar
250 g broccoli
1 tsk olja
250 g körsbärstomater
- Koka pastan.
- Skär baconet i strimlor. Vispa ihop äggulor och grädde, krydda med salt o peppar.
- Skär broccolin i mindre buketter. Skala och skiva stammen. Låt broccolin koka med pastan de sista 4 minuterna.
- Stek baconet i olja i stekpannan.
- Dela tomaterna i halvor.
- Häll av vattnet från pastan och broccolin. Vänd ner ägg- o gräddblandningen, tomater och baconfräset i pastan. Värm försiktigt och servera genast.
Bild lånad från ica. |
2 kommentarer:
Tackar för gott recept. Sååå mysigt med valp men oj vilket jobb det är också, men söt är hon er Smilla. Kram Suss
Ah, låter gott som vanligt!
Ny vecka...hade lätt kunna ta sovmorgon idag istället för hundpromenad i ösregn och blåst=))
Kram och bra vecka //Hannis
Skicka en kommentar