tisdag 26 juni 2012

Längtar

Igår kväll tog jag och M en promenad med Zigge när det var uppehåll från regnet. Riktigt skönt ute faktiskt. Annars så vräkte regnet ner och det blåste en hel del också. Rena hösten.


Här är en bild från förra årets ridläger på Karlshemsgård där M var i augusti. På söndag bär det av dit igen och hon längtar. Vill åka redan nu. Hästen heter Dick och hon har önskat honom igen men vi får se vem det blir. Det här blir hennes 5:e ridläger som hon åker på och hon har varit på 4 olika. Hon gillar att prova olika. Få se om hon kommer iväg på en kombinerad språk/ridresa till Skottland nästa år, det vore häftigt tycker jag! Pappa däremot undrar vad hon ska göra så långt bort. : )

8 kommentarer:

Svart, vitt & rött sa...

Hej! Vad kul att du tittade in till mig!! Tavlan kostar 900 kr. Härliga sommarbilder du visar från sommaren som varit hittills! Zigge = sååå söt! Kram

Hannis sa...

Det var min dröm när jag var barn. Att åka på språk och ridresa.
Till Irland ville jag=))

Visst är det konstigt väder.
Kan inte komma ihåg att jag legat under duntäcke i slutet av Juni förut!!

Kram Hannis

Team Åsgård sa...

Ridläger är det roligaste som finns! Det är svårt att hitta roliga läger för vuxna, såna som inte är träningsläger fullt med prestigefulla besservisser-ridfolk alltså;) Så vi är ett gäng som gör vårt eget läger och bara såna som kan slappna av, ha kul och inte ta sig själv på för stort allvar får vara med.
Ha det bra och kram!

Tina sa...

Jag är ju ingen hästtjej, men resa är alltid kul!

kram

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Låter skoj med kombinerad rid o språkresa !

Kram

Bella sa...

Spännande och roligt med ridläger och Skottland nästa år låter häftigt :)

Hoppas du haft en bra dag och att du får njuta av härligt sommarväder imorgon!

Kramar Bella

Min plats i solen sa...

Vad härligt att ha ett ridläger att längta till. Är övertygad om att hon kommer att få en toppensommar.

Någon rid/språkresa har jag aldrig varit på men däremot två vanliga språkresor i tonåren och det var utan tvekan de två roligaste resorna jag någonsin har gjort. Minnen och vänner för livet. Hoppas att hon kommer iväg. :)

Kram Lotta

Min plats i solen sa...

Ps. Har svarat på din fråga i min blogg men svarar här också. Vi bodde i hus i Rute (den norra delen av Gotland). Det kan jag varmt rekommendera. Men Gotland är lika vackert oavsett vilken del av ön. :)

Kram Lotta