lördag 8 juli 2017

Lydnad

Förra lördagen var det debut för mannen och Smilla på lydnadstävling.
De brukar köra spårtävling men nu var det lydnad.
Var inte helt genomtänkt då vi kom hem torsdagkväll efter 10 dagar i Spanien och tävlingen var på lördagen. Lite miss i planeringen.
Trots brist på träning så gick det hyfsat.
Smilla var inte lika alert som hon brukar men men...
3 poäng från uppfyllt så helt åt skogen gick det ju inte. :)
Bara på det igen!

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Halkade in här och... självklart hittar jag hundar!
Det var ett tag sen jag höll på med lydnad och nu är det nya moment som jag har fyllig koll på. 3 p från ett förstapris är lite surt. Men jag har haft både 159 och 159,5, när det begav sig. Men det är en klen tröst. Nästa gång så!!
/P

The Swedish Wildflower sa...

Vad fin hon är Smilla och det var bra jobbat för att vara första gången på lydnadstävling. Lycka till med kommande tävlingar, både med hund och med kaninerna. :) Det har varit så härligt att få följa med via små glimtar ur er vardag här på bloggen. Se er familj växa, bröllop, ett växande djurintresse och era äventyr i naturen. Jag är så tacksam över att våra vägar korsades här i bloggvärlden den där gången för en mängd år sedan. Att kika in här hos dig gör mig alltid glad. Ni är en sådan sammansvetsad och härlig familj. Och du är en fantastisk kvinna kära Kia. Alltid lika omtänksam och vänlig. Du har genom åren spridit så mycket värme och glädje i mina kommentarfält. Tack för att du finns vännen! Även om jag nu lämnar bloggvärlden kommer jag fortsätta kika in här hos dig och se hur ni har det och jag önskar er lycka till och allt gott för framtiden.

Sköt om dig vännen och ha en fantastiskt fin sommar!♥

Kram Lotta

roth phallyka sa...

när det begav sig. Men det är en klen tröst. Nästa gång så!!


แตกใน xxx