måndag 3 juni 2013

Vilken söndag!

Underbart väder fick vi igår! Börja med en löprunda som i och för sig inte gick som det var tänkt. Efter 3,8 km blev jag rätt snurrig så jag fick gå sista biten hem. Men men lite frukost på det och sen ner med A till handbollsträningen som de hade ute på stranden.
Hämta M hos hästen, hem för korv och bröd ute på altan och sen satte jag igång med att bygga rosstöd till mina nya stockrosor. Sambon hjälpte till lite grann att börja sen försvann han konstigt nog?? Aja, bara fortsätta själv då. N snickra en pall som sen blev ett litet skrivbord, så lite sällskap fick jag.
Sambon fick jag leta rätt på igen för att såga av lite kanter med sticksågen, är inte så kompis med den! Jag kan ju men gillar den inte så när han försvann igen så fick jag såga själv.

 
Nu ska de bara torka till och sen oljas/målas och nån toppgrej så inte vattnet lägger sig där uppe. En sak avklarad på att göra listan!
 
Hoppas ni hade en bra söndag!

7 kommentarer:

Mina finaste... sa...

Hej,

vilka himla fina rosstöd du gjort! Så fixigt! Nu blev jag också sugen på att använda samma design fast lite mindre till mina luktärter.

Det är banne mig inte lätt med små bebisar och deras mat. Är de inte för glupska och hungriga så vill de inte äta så mycket åt gången eller har svårt att behålla den och spyr. Stackars små liv! Men nu känns det som att jag har bättre kläm på vad som funkar för Viktor...att pumpa ut mjölken och ge den i kolikflaska så att han inte får i sig så mkt luft. Hoppas, hoppas att det här fortsätter att fungera :)

Stor kram och ha en fin dag!
Marie

Nilla Q sa...

Snygga! Bra jobbat!:)

Kram Pernilla

Postadress Torslanda sa...

Så snyggt! Heja dig. Så duktig du är. På mycket.

Postadress Torslanda sa...

Så snyggt! Heja dig. Så duktig du är. På mycket.

Anette Ryan sa...

Nej men så himla fina stöd du gjort. Jag har sett något liknande och också varit sugen. Men här finns ingen som kan göra sånna saker eller rättare sagt inga verktyg finns heller att göra det med så lite moment 22 blir det. Ska bli kul att se dem färdiga på plats bland rosorna.
Kram anette

Mina finaste... sa...

Trist att ni inte har bra väder! Här ska det nog vara fint i några dagar till och jag planerar för en tur hem till mina föräldrar. Det blir första natten borta...spännnande :)

Men det fina vädret kommer nog snart till er med!

Kram

Mycket annat & lite betong sa...

Snyggt snickrat!
Jättefina, vad blir det för färg? Skönt att få stryka på att göra listan.

Kallt idag, hoppas det blir varmare i morgon!
Kram Agneta