tisdag 17 juni 2014

3 dagar på fältet.

Helgen har gått i handbollens tecken. A har spelat Eken Cup på Gubbängsfältet i Stockholm. En massa handbollsplaner ute på stora fältet och ungdomar som spelat utomhus i blåst, sol, några regndroppar och moln. De har kämpat, sprungit, passat, gjort mål, slitit sig fram, tårar har kommit men även glädjen när det gått bra. Så himla kul att få vara med och titta.
 
 
A´s lag deltog med 2 lag och på lördagen blåste det halv storm hela dagen och vi föräldrar var rätt genomblåsta och lite lätt frusna när dagen var slut. Tjejerna rörde på sig och tyckte det var rätt skönt för solen lös från klarblå himmel. Båda lagen vann sina 2 matcher dan dagen.

 
På söndagen hade vinden mojnat och vi behövde inte ha dubbla tröjor och jacka på oss. :) Halvdag blev det med ytterligare 4 vinster. Så himla duktiga!!

 
Måndag och jag hann en timme till jobbet på morgonen med 3 handbollstjejer i släptåg innan vi åkte till fältet igen. Inte kan man jobba en sån här dag (kvällsjobb). Lagen spela i en varsin grupp och det A spela i hade en match kvar i gruppspelet på morgonen sen var det dags för finalerna. Vi visste att det var en tuff match då det laget också vunnit alla sina matcher. Tyvärr sluta det med 3 mål i underläge men 2 i gruppen var inte fy skam. Det andra laget kom 1 i sin grupp.

 
Båda lagen kom i A-slutspel och A´s halva kom till kvartsfinal men sen tog det stopp, den andra halvan kom till 8-delsfinal. Båda lagen kämpa tappert i dagarna 3.

 
Nu får tjejerna sommarlov innan det är dags att köra igång igen i höst. Det är dom värda!!

 
Hade ni en bra helg?

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilka ihärdiga och duktiga tjejer - väl värda ett långt och skönt sommarlov :)

Min helg har varit hektisk med att flytta ur saker ur min pappas hus inför försäljning, puh!!

Kraaaaaam aka

Home2tiny sa...

Grattis till duktiga tjejer. Kramisar Tina

Hannis sa...

Vilka tjejer!
Kämparglöd till tusen.

Det enda jag kan tänka på just nu är semester...två dagar kvar=))

Hoppas att ni får en fin midsommar/Kram Hannis