tisdag 2 september 2014

The moose is loose.

I lördags när vi skulle åka till Strömsholm gick en kvinna förbi med sin hund, hon bor i området bredvid. Hon fråga mig om jag sett någon älg? Nej, det var längesen, svara jag. Hon hade inte heller sett någon men hört att andra gjort det.


Så när jag kom hem igår från jobbet så hade jag denna på tomten. 2 dagar efter att jag pratat om dom. När man talar om trollen....Den stod där och mumsa på vårat äppelträd. Jag gick in och sa till tjejerna att komma och titta. Vi stod där och fota, jag med kameran och de med mobilerna.Vi gick in och sen när jag titta ut igen så var det en kalv där också. Den blev dock lite rädd när vi kom ut och gömde sig bakom gungan. Där börja den knapra på vårt lilla päronträd och det var ju inte lika bra. 2 små päron har vi fått och hoppas det ska växa till sig så när mamma älg också börja smaka då fick det vara nog. Jag skrämde bort dem och de gick vidare.


Häftiga djur!

5 kommentarer:

A House With A View sa...

Wow vad vilket besök!! :) Häftigt! Det kan ju dock finnas lämpligare miljöer för mamma älg att utfordra bebisen på, fniss :)

kramiz aka

Home2tiny sa...

Vilket fint besök, men stora o lite läskiga är de allt. Kramisar Tina

Hannis sa...

Tycker dom är oerhört fina!
Men kanske inte så kul att ha på tomten med tanke på vad dom förstör...

Kram Hannis

Maria sa...

Ja, de är mäktiga de där djuren! Skogens konung ;)
Här i området hade vi en "galen" älgko med kalv, som jagade folk i elljusspåret för några år sedan. Inte så kul, gissar jag? ;)
Kram/maria

Anonym sa...

Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it
from somewhere? A design like yours with a few simple
tweeks would really make my blog stand out.

Please let me know where you got your theme. With thanks

Look at my web-site ... Prosolution Pills