fredag 21 november 2014

Söta när de sover!!

Det här med valp har ju sina för och nackdelar. De är så små och söta och vem kan motstå dom?? De säljer in sig själva på sitt utseende, behövs ingen reklamkampanj det är bara titta på dom så är man såld. Lika med kattungar.

Men skenet kan bedra. De där söta små varelserna kan driva en till vansinne ( samma med barn ).


Smilla charmar en med sina stora öron som är så söta men sen då?! Träna i fred vad är det?? Far som en tok runt en och gärna ligga under när man gör någon övning. Ligga och mysa kan hon ibland. Säger ibland för sen måste hon tugga på något hela tiden och gärna ens händer.


Barnen har ju fått sina små nyp när tänderna missbedömt avståndet och dom är ju så himla roliga att hoppa på. Trots att hon gillar att tugga så har alla skor klarat sig, brukar ju vara nått som går åt först med hundar. Hon har hämtat dom om de ligger och dräller i hallen men inte tugga sönder någon (än) dock en laddare som inte funkar så bra längre.Sen så kan man bli tokig när man upptäcker när man ska sova att det är blött på täcket i sängen!! Någon har pinkat där!! Räkna till tio och släng det i maskin. Sen alla upprepningar: Gå ner från soffan, okej. Så upp igen, gå ner, bra! Gå ner, bra! Hur svårt ska det vara att förstå?? Du får inte vara i soffan. Smilla har även dille på ljus. På soffbordet står ett blockljus som hon gärna lägger beslag på, lägger sig i soffan och tuggar på det så man har stearinbitar överallt. Hon har inte varit på det när det brinner, än men det kommer väl och då gör hon det förhoppningsvis inte igen!


Sen har kollegerna på jobbet väldigt kul åt Smilla. Var är mina arbetsrapporter?  Smilla: Jo jag la dom på golvet! Mannens väl städade kontor. 


Men lite fördelar finns det också. Söta och man kan skratta åt saker efteråt. Gosiga och fulla av energi. Finns väl ingen som blir så glad när man gått ut med soporna!? Som om varit ifrån varandra hur länge som helst. Man kommer ut i alla väder och man har en trogen vän.

Så precis som barn är de söta när de sover! :)

Ha en skön helg!

6 kommentarer:

Hanna sa...

Haha, de är verkligen busiga!

Hannis sa...

Underbart!
Jag skrattar så jag jag gråter!
Alltså dom öronen...
Hon kommer undan med allt med det där utseendet=))

Kram Hannis

Maria sa...

Härligt inlägg! Och så himla sant!
Så söt hon är, Smilla!
Kram och trevlig helg!
/Maria

A House With A View sa...

Åh nej, fniss :) Förstår att du blir galen :) Men samtidigt, sååå himla söt, man smälter :)

Önskar dig en fin helg!

Kramar aka

A House With A View sa...

Ooops glömde din fråga, jag läser steg 2 psykoterapiutbildning med inriktning kognitiv beteendeterapi.

kramiz aka

Bella sa...

Tänk att så små och söta valpar kan vara så busig och tålamodsprövande :) Precis som med barn...

Ha det gott!

Kramar Bella