onsdag 14 januari 2015

Fynda

Äntligen lite snö ute! Hoppas det kommer mera och får ligga kvar, nu är det mest isgata ute. Skridskor är bra att ha just nu. : ) Något annat som är bra att ha är varma stövlar när man ska rida. A var i behov av det och vi var i förra veckan till en affär och titta. Väldigt utplockat nu och vi hitta en stövel men då fanns det bara i 36 eller 38, hon behövde 37. Hm när vi kom hem så kolla jag på nätet på Höös och där fanns en annan stövel i 37. Okej fredag efter skolan tog vi oss en tur och åkte till den butiken och testa. Då var 37:orna små!! Och inga 38:or bara 39. Jaha, då köper vi vanliga och lägger i en sula och tjocka strumpor.
 
 
Medans vi är där blir självklart N kissnödig, ut ur den butiken och in i en annan som hade toa och sen tillbaka. Kolla runt lite och försöka hitta nån annan sko. Då kommer en som jobbar där och frågar om vi behöver hjälp med storlekarna? Nja, vi skulle egentligen ha en varm stövel. hon visar dom vi tittat på. Nej, fel storlek. Okej säger hon men har ni kollat kartongerna här bakom?? Eh nej. Dagen innan hade hon plockat 3 lösa 38:or och nu hitta hon en kartong med just 38:or. De passa!!
Så igår var det premiär för de varma stövlarna och de var bra och det bästa var att de endast kosta 214 kr. Det var ett fynd!!
 
Ha en toppen dag!

3 kommentarer:

Home2tiny sa...

Härligt när man kan fynda och det blir himla bra. Kramisar Tina

Hannis sa...

Perfekt! Och billigt, det gillas=)) Kram Hannis

Maria sa...

Härligt med fynd!
Vi kammade total noll, när vi skulle köpa ridstövlar. Strl 35 är visst inte lätt att hitta, i den modell man önskar?
Kram/Maria