lördag 17 januari 2015

Sanddynor

När i var på Gran Canaria så gjorde vi en utflykt bort till Playa Inglés och sanddynorna. En av de bästa sakerna med resan. De var häftiga tycker jag. Vi tog en galen bussfärd dit. Chauffören körde som en tok, rivstarta och tvärnita hela tiden som gjort att N skulle bli åksjuk. Sagt och gjort spydde hon i bussen men vi hade påse med så det gick bra. Sen kom resten av frukosten ut å trottoaren när vi klivit av. Efter det var hon fit for fight igen.


Här är innan vi kommer ner till stranden. Ligger nån stad längre bort men vi gick ner och gick tillbaka åt höger mot Mas Palomas.


Här är en del av sanddynerna.


Glasspaus innan sanden.


Av med skorna och ut i den stora sandlådan. Varm och skön sand under fötterna. Tyckte det var hur mysigt som helst att gå där!

Tjejerna tyckte det var kul att springa runt där och upp och ner för kanterna som bildats. Sen gick vi utmed stranden mot Mas Palomas. En bred strand där massor av folk gick fram och tillbaka. Vissa mer kläder än andra (mannen längst till höger). Vi blev varse om att det var en nudiststrand längre fram. A hade sett någon uppe i sanddynerna som hon undra varför de inte hade kläder på sig?? Ja, mitt bland alla som gick där kom det då och då någon man helt näck gåendes. Männen var överrepresenterade, såg någon kvinna som låg still på stranden men de var inte många.


En promenad utmed stranden innan vi kom till staden för lunch. En härlig, kanske lite blåsig promenad. Värt ett besök!5 kommentarer:

Hannis sa...

Så fina bilder!!
Haha, klart hon undrade varför folk helt plötsligt var nakna=))
Tillhör inte det vanliga här hemma.

Kramen Hannis

Linda sa...

Beautiful!!! :)

Bella sa...

Så fina semesterbilder!! Alltid lika härligt att gå barfota i stranden :)

Kramar Bella

Maria sa...

Där har vi också promenerat! Och sett "naturisterna" eller vad de väljer att kalla sig ;)
Minns att det blev lite varmt om fötterna om man stod still för länge i den heta sanden ;)
Kram/Maria

Villa Ell sa...

Vilka härliga sandbilder! Jisses vad man längtar till värmen nu... Här
Är
Snö blandat med regn

Kram Sandra