fredag 27 mars 2015

Velig unge!

Vill jag eller vill jag inte?? Det är frågan!
N börja rida i höstas igen efter att haft en paus då det var tråkigt. (Allt var tråkigt den perioden).
Hon fick växa på sig lite och ville börja igen men nu på A´s ridskola. Men säg det som varar för evigt....den senaste tiden har hon inte varit så intresserad. När vi ska åka till stallet så vill hon inte. Fast vi har sagt att har man börjat på något får man gå klart. Så fram till sommaren sen får du fundera på vad du vill. Sen har vi pratat om att hyra häst i sommar och då vill hon kunna rida. :)


Så får 3 ggr sen bytte de häst och N fick Silvia. Funka bra och när lektionen var slut hoppades hon få samma nästa gång igen. Hm något har förändrats...
Blev Silvia igen både förra gången och igår. De brukar ha samma häst några ggr så de lär sig den. På de här gångerna har hon inte sagt en enda gång att hon inte vill så det verkar blivit ett uppsving på intresset igen.


I går fick hennes egen ryktväska följa med och hon kamma manen så fint. På vägen dit fråga jag om hon visste om någon i hennes grupp skulle gå på ridläger i sommar? Vaddå? Ja, de finns dagridläger på din ridskola. Det vill jag gå på, får jag till svar. Hm ska man tro på det?? Ja, om du bestämmer dig för det så kan du inte ångra dig sen för det kostar en massa pengar! Jo men det vill jag.
Hon får nog fundera en extra gång innan jag bokar något!


Markarbete stod på schemat och de red över bommar. Börjar bli duktiga även om det inte alltid har helt koll. :) 

3 kommentarer:

Maria sa...

Det är inte lätt detta, med att veta om man vill eller inte ;)
Mina döttrar hade också uppehåll ett år, ett par ggr sedan började Minstingen igen och nu ska jag precis strax hämta henne från ridskolan där hon började som liten 5:åring ;) Hon red där några år, sedan lite uppehåll, och sedan en annan ridskola, sedan lite uppehåll och så nu tillbaka alltså ;)
Kram och ha en fin helg!
/Maria

Villa Ell sa...

Det kommer säkert perioder där intresset inte är lika stort längre men jag tycker precis som dig att har man börjat på terminen/säsongen så får
Man gå
Kvar! Det kostar ju en hel del!
Våran tappade hockey intresset för ett år sen, nu ska han INTE sluta hockeyn

Ha en fin kväll
Kram Sandra

Hannis sa...

Det svänger ju det där.
Men det är inte gratis direkt så jag förstår att hon får tänka till lite=))
Sen är det alltid roligare om man får en piggare häst, det kanske var det som hände när hon bytte häst?

Kram Hannis