söndag 26 augusti 2012

Cirkus Scott

Igår fyllde svärmor år och då bjöd vi dom på cirkus Scott. De är tydligen 9 år sen de var i Sverige sist och barnen har velat gå på cirkus och då passa vi på. Tyckte det var en bra present med picknick på Gärdet innan. Fint väder var det också!


Cirkus tältet var jätte stort!


Manegen inte så stor. : )


Bamse och hans vänner var med.


Det häftigaste var dessa 6 killar som hoppa studsmatta. Det var 2 mattor med en ställning emellan på 5 meter och därifrån hoppa och föll de i en häftig ström, in genom dörrhålen, så himla smidiga. Det var som att titta på en film som gick baklänges, för de landa så lugnt och smidigt uppe på ställningen. Häftigt att se!!


Elefanter fanns med och hästar och kameler.


En annan häftig sak var denna kille som sprang uppe eller i det runda hålet medans den snurra runt. Det vi sakna var trampetser, lindansare, jonglörer. Är det gammeldags kanske men det är ju liksom cirkus. Skippa munkar som visar kampsport och hipp/hopp tjejer som dansar för det är inte cirkus. Annars var det bra.Djuren kunde man se i hagar ute på gärdet och det var lite kul men ovanligt.


5 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Vad kul med cirkus! Håller ned vissa saker ska inte ändras...
Kram Suss

Emilia sa...

Kul med cirkus :) De var här i början av sommaren och vi blev jätteförvånade när vi såg en stor elefant spatsera på en parkeringsplats ;) Inhängnat var det såklart...

Hoppas helgen varit fin!
Kramar

Hannis sa...

Fanns det elefanter??
Av någon anledning fick jag för mig att dom slutat med elefanter...
Kul att gå på cirkus!

Kram Hannis

Tina sa...

Så kul det ser ut, bara djuren inte har det taskigt förståss...

kramen

A House With A View sa...

Åhhh vad himla kul!!!! Jag vill också gå på cirkus:) Måste göra det nästa gång de kommer till min stad!! Så mysigt ni haft det!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka