tisdag 7 augusti 2012

Familjen camping påväg

Bilen packad och klar så nu drar vi! Vi kom iväg vid 14.30 ca så det blev inte så tidigt men vad gör det? Vi hade inte bråttom. Första målet var Söderhamn, egentligen så skulle vi stannat i Gälve och gått på järnvägsmuseet men där räckte inte tiden till om vi skulle ta oss fram till campingen i tid. : )


Så här har ni vårt boende. Bilen packad med tält, sovsäckar, liggunderlag, kläder, mat, kajak, 2 cyklar m.m. Tältet är ett 4-manna tält men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Zigge fick ligga i bilen och sova.


Dags för middag i det fria. Campingköket är från när jag var liten och då tälta vi mycket i Danmark. Funkar bra. Huset i bakgrunden är ett vandrarhem. Förra året var det tänkt att vi skulle bo där men det blev tält då med.


Fin utsikt från middagsbordet hade vi också!


N tappa sin första tand! Lite tidigt när man är 5 år kanske? Oftast så sitter man tandlös på första skolfotot.


Den här campingen är ganska liten och mysig. Ligger vid en stor sjö som har en jättefin sandstrand med jordens längsta brygga, kanske inte riktigt men den är låååång. Var bara sambon och A som bada.


Sen drog vi vidare och för att komma av E4 så tog vi kustvägen och hamna på ett jättemysigt litet ställe. Mellanfjärden hette det och jag gillar starkt båthusen ni ser i bakgrunden. Det var liksom båthus och små lägenheter i ett. Såg himla mysigt ut!


Blev en glass vid bryggan medans vi titta på stora segelbåtar som la till. Åh nu vill jag ha segelbåt igen!!


Vi styrde kosan vidare mot Höga Kusten och då tog vi oss upp på E4:an igen för kustvägen var så dålig väg och nån kust det såg vi inte!

2 kommentarer:

Maria- Wikers Liv sa...

Fina bilder! Älskar båthusen!
Kram /Maria

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Hoppas ni får en härlig semester och att ni slipper regn och rusk.

Kram Maria