lördag 27 april 2013

Mera lådor!

Fler odlingslådor har kommit på plats och jag har klätt insidan med plast för att skydda trät lite. Första lådan tog jag två sopsäckar som jag klippte isär och spika fast, sen kom jag på att jag kan ta säckarna som jorden har legat i. Hade ju en hel hög efter att fyllt upp jord i den första lådan och flaggstångsrabatten. Perfekt i storlek och lite återvinning!
 
 
Under har jag en svart markduk som vi turligt nog hade hemma. Sen ska jag gjuta lite runda gångplattor och lägga emellan lådorna och sen barkmull runt dom. Tror det blir snyggt. Måla lådorna också bara färgen ger sig till känna?? Förstår inte att saker bara ska försvinna?

 
Rabarbern som jag flytta verkar inte ha tagit skada eller så har den inte märk än att jag kapat deras stora tjocka rötter. Tillfällig sinnesförvirring kanske? För än så länge fortsätter de växa.

 
Kul att ni gilla mina svarta cementkrukor/rör! Jag är nöjd. :)
Ha en toppen helg!

6 kommentarer:

Hannis sa...

Så himla härligt att plantera!
Idag skiner solen för fullt här så jag hoppas att den gör det hos dig också så du kan njuta ute=))

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Oj så många pallkragar du ordant med. Blir mycket odlat hos dig. Vad fint att rabarbern tar sig men det är en rätt tålig växt enligt min erfarenhet. Betongkrukorna blev ju jättebra när de blev svarta.
Kram Anette

Emilias sa...

Så himla fint med odlingslådor! Jag får nöja mig med dom vi har på jobbet innan jag kan ha några egna :)

Hoppas helgen är fin!
Kram Emilia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Åhhh vad snyggt det kommer att bli med dina planteringslådor när det är klart, något liknande vill jag också ha hoppas vi kan komma igång med det snart. Sonens rum är snart färdigfixat och sen ska mannen bygga en byrå till dottern OCH sen kanske det blir ett planteringsland ;)

Kram Ullis

OddStyle.dk sa...

Dejligt at komme ud og plante :-) Det er så skønt at følge processen og bruge sig udenfor :-) Håber I har dejligt vejr, her blæser det lidt.

Rigtig fin søndag - kram OddStyle

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

Oj så härligt !
Tänk så bra att kunna plantera i dom och dessutom är det ju lättare att rensa.
Jag skulle också vilja ha såna men vad ska man hitta,

Ha en skön kväll !

Kram