tisdag 23 april 2013

Rabatt planer

Jag har tömt min flaggstångsrabatt och ska nu börja om från början. Det är inte så lätt! Vad ska man ha eller inte? Det ska fyllas på med mer jord och så har jag köpt pampasgräs och 4 st hoster som jag tänkte skulle bo här. Sen är jag på jakt efter nån orange ros och det är inte så lätt heller. Mycket vita blommor vill jag nog ha.

 
Var ju till Blomster landet på lunchen och då följde Blå bolltistel och Röd Rubeckia med hem.
Hm, är det någon som har något bra förslag??

10 kommentarer:

Hannis sa...

Inga förslag...
Står helt still i mitt huvud!

Röd rudbeckia tycker jag om.
Det är sommar det=))
Kram Hannis

FruNeroLindström sa...

Så kul att "börja om". Mig ska du ju inte fråga om råd, men jag ser med spänning fram emot hur det kommer bli :)
Hoppas du får mycket tips och idéer. Kram Malin

TIDSOPTIMISTEN sa...

Oj vad svårt men jag skulle nog välja det färgglatt iaf det passar ihop med flaggstången tycker jag, riktig sommarblomster och så kanske du kan placera något fint i betong mitt bland blommorna du gör ju så fina betongkreationer ;) Beklagar också att ni var tvungna att ta bort fina Zigge förstår att det kommer att bli väldigt tomt - han fick en kort men bra tid hos er iaf ;)

Kram ullis

Maria sa...

Det blir nog bra!
Tack för omtanken!
Kram /Maria

OddStyle.dk sa...

Spændt på hvad du hitter på :-) Holder øje med dig :o))
Rigtig fin aften - kramer herfra OddStyle

Hemma på Sjuan sa...

Men vännen så tråkigt att läsa att ni fått ta bort er Zigge! Det är ett ansvar vi hundägare har. Vår hane har D-höfter så vi vet inte hur det går med honom. Det märks inget än men man får inte ha kvar en hund som lider för att man inte vill ta bort den.
Spännande att se hur det går med dina rabatter, kram Suss

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Nämen shit va svårt..jättedaggkåpa gillar jag..det får bli mitt tips ! Ganska oansenliga blommor i limegrönt..underbar tillsammans med andra blommor i bukett !

Kraaam

A House With A View sa...

Oj vilket roligt projekt, det ser jag fram emot att följa :)) Jag skulle behöva råd själv... är inget bra på perenner... Hoppas något trädgårdsproffs ger dig lite hjälp här inne :)

Kraaaaaam aka

Anette Ryan sa...

Något svenskt och somrigt måste det ju vara för det är ju runt flaggstången. Glada färger. Är inge bra på namn och så men kanske gult, blått och vitt så att det just matchar flagga och stång. Om man använder sig av årsblommor så kan man ju alltid ändra färg nästa år.
Lycka till och ser fram emot att se resultatet.
Kram Anette

Nilla Q sa...

Är ju så dåligt på allt som har med växter, trädgård och rabatter att göra! Så inga förslag från mig, men lycka till med trädgårdsarbetet, ska bli kul att se hur det blir.

Kram Pernilla