onsdag 3 juli 2013

Choklad på trappen.

Ni är många som har chokladblomma och jag har spanat lite på dom men inte köpt någon. Men så hade vi trevligt middagssällskap för ett tag sen. Vi skulle provsmaka vinet till bröllopet och då fick jag en chokladblomma av dom! Så fin så och nu bor den på trappen. 
Vinet var godkänt kan jag säga också. : )
 
Sista veckan sen semester. Ska bli skönt och på fredag kommer M hem från England. Hon har haft det bra och det har nog inte gått någon nöd på henne då hon sms:ar om mera pengar. : ) De ska avsluta med 2 dagar i London med musikal, shopping m.m.
 
Ha en toppen dag!

7 kommentarer:

Mina finaste... sa...

:) nej det kommer väl en tid när barnen inte vill hänga med morsan och farsan jämt :) fast det kan man knappt tro nu när man har en sexkilosklimp som helst hänger på en som en liten apunge.

sen kommer nästa fas, den som jag är i nu, då man åter uppskattar sina föräldrar otroligt mycket och gärna hälsar på. Tur då att man bör nära.

ha en skön dag! kram

Hannis sa...

Haha, mera pengar!
Så kan det gå minsann=))
Vad kul att hon har haft det bra!

Chokladblomma har jag tittat på massor av gånger men aldrig köpt.
Den är vacker!

Kram Hannis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Förstår att hon har kul i England OCH behöver mer pengar - London är som gjort för shopping ;)
Chokladblomman är fin har aldrig haft någon egen men snart kanske ;)

Kram ullis

Home2tiny sa...

Ska själv till London i september för första gången, bäst att börja spara redan nu förstår jag, eftersom shoppingen verkar grym. Chokladblomman är en riktig favorit. Kramisar Tina

Team Åsgård sa...

Hmmm... London kan bli dyrt;)
Den där blomman är så läcker. Har också tänkt köpa den men det har inte blivit av.
Kram!

Bella sa...

Hi hi, inte är det gratis i London, men kul att hon trivs och har roligt :)

Visst är chokladblomman fin!! Jag har aldrig haft någon egen, ännu...

Ha det bäst!!

Kramar Bella

Anette Ryan sa...

HEj! Har hört om chokladblomman men aldrig sett någon. Fina stora blommor. Förra odlignssäsongen köpte jag en chokladmintkryddväxt (vilket ord!). Den luktar som after eight!
Jo då jag pratar svenska med mina barn till 98% skulle jag tro. Har alltid tänkt att de ska bli tvåspråkiga och att det känts förhållandevis naturligt att prata svenka med dem trots att jag inte hört någon annan svenska runt mig under alla mina år här. Så båda tjejerna är tvåspråkiga, fattar allt men väljer under vissa perioder i livet att prata engelska tillbaka när jag pratar svenska. Deras aktiva språk är definitivt engelska. Men sedan i februari detta år har vi ju gått på svenska skolan i Melbourne en gång i veckan. Kan inte säga att de lärt sig mer svenska men mer att de använder sig av språket på ett annat sätt och att de upptäckt att det finns fler som är som oss, tvåspråkiga. Jag har också alltid läst böcker på svenska som jag beställer och får hit skickat till mig samt alla dvde filmer är på svenska så jag gör så gott jag kan för att de ska få så mycket som mäjligt av svenskan i denna engelskspråkiga miljö.
Kram Anette