lördag 26 oktober 2013

Lampa


Jag har länge velat ha en ny kökslampa och har gluttat på denna lampa från Ikea några gånger. Finns i 2 storlekar. Jag var sugen på den mindre och ha 2 stycken över matbordet men som det oftast blir tittar jag bara.
 
HEKTAR Taklampa IKEA Lampan ger ett behagligt ljus vid middagen och sprider ett bra, riktat ljus över ditt mat-eller barbord.
 
HEKTAR Taklampa IKEA Lampan ger ett behagligt ljus vid middagen och sprider ett bra, riktat ljus över ditt mat-eller barbord.
Bilder lånade från ikea.
 
Men idag tog jag med bästa L till Ikea. En lönelördag kanske inte den bästa men vi var där tidigt och då slog jag till på 2 lampor. Det var family pris 99 kr styck istället för 199 kr. Så jag var rätt nöjd över att jag väntat med att köpa den!!
 


8 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Vilket fynd! Den är sååå snygg! Har tyvärr ingen plats för den annars hade jag köpt direkt. Bra köp! Blir snyggt hos er.

Ha en fin lördag.

svart vitt och rött sa...

Snyggt med två över bordet. Tror jag ska satsa på det också här hos mig. Fräcka lampor du har hittat, och till ett pangpris! Ha det gott!

Hannis sa...

Dom där är snygga!!
Har kollat på dom flera gånger.
Du visar väl när dom är uppe?

Kram Hannis

Home2tiny sa...

Vilket kap du har gjort, ibland är det värt att vänta. Kommer bli superfina med två över matbordet. Kramisar Tina

A House With A View sa...

Superfina!! Hoppas få se dem på bild hemma hos dig sedan :) Jag har köpt ett par liknande lampor till mitt köksfönster, det blev jättebra tycker jag.

kraaaaaam aka

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jättesnygg har varit inne på något liknande till vårt kök också men inte lyckats bestämma mig .....lite veligvarning här också. En halv gris är däremot bokad - men man får inte peka ut en speciell, kanske lika bra det för jag vill nog inte gärna se den "live" innan då vill jag nog inte äta upp den :( Ja jag snodde mössan fast han glömde den så han får skylla sig själv ;) slarvpellen ;)

Kram ullis

Villa Björkenäs Backen sa...

Nej det kanske inte var den bästa lördagen men du fyndade just den dagen :)
Fina var dom ! Dom har mycket fint...
En fin vecka önskar jag dig
Kramen

Villa Ell sa...

Då var det nog meningen att du skulle vänta...
Snygga lampor iaf!
Kul med ett nytt projekt ;-) ibland får man sina idéer och då vill man ju helst ha klart det igår!
Ha en bra dag
Kram Sandra