söndag 1 december 2013

Helg!

Helgen kom och den gick!
Jag brukar starta helgen med promenad och i går var det rätt mörkt när jag gick ut vid 7:15 men det ljusnar fort och när jag kommit hem 45 minuter senare är det ljust! Skön start på dagen. Sen blev det lussebullbak och kladdkake rocky road innan lite släkt och vänner kom kl 14 för att fira M.
I morse hann jag inte gå någon promenad då det var samling i handbollshallen kl. 8:00. Match på hemmaplan och då får man hjälpa till. Jag fick hålla koll på målen och matchtiderna med en annan pappa plus lite assistans från N. : ) A var taggad och hon har börjat våga ta för sig lite mer nu. Blev att hon och hennes kompis tog ett steg tillbaka när de bytte lag och ville väl känna in laget lite men nu börjar de hitta tillbaka till gamla takter.

 
A är nr 7 och här fick hon till ett riktigt bra skott som tyvärr tog i stolpe ut. Nära skjuter ingen hare! Det var nöjda tjejer som spela oavgjort i första och vinst i andra matchen.

 
Hoppas ni har haft en bra helg!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Jag hade tänkt göra så mycket i helgen men det blev inte riktigt som jag tänkt. Men bra ändå=))

Lussebak och kladdkaka!
Så gott.

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Jag brukade spela handboll när jag var i tonåren, gillade det jättemycket. Saknar att det inte finns här, iallafall inte utbrett.
Kul överraskning för dottern. Att få gå på Gondolen är ju inte fy skam. Mitt favvoställe när det gäller att gå ut och ta en drink. Min man visste att detta var mitt favoställe och därför valde han att fria till mig där när vi var på Sverigebesök för typ ....oj snart 9 år sedan. ett ställe vi försöker besöka varje gång vi är i Stockholm.
Ha en fin vecka.
Kram Anette

Maria sa...

Åh, Rocky road ska jag också göra :)
Nä, jag ser nästan heller aldrig på TV, men Morden i Sandhamn har ju så fin miljö, så det vill jag se bland annat därför ;)
Kram /maria

Villa Ell sa...

Ja dessa helger borta i ett nafs... Kladdkaka Rocky road låter gott!!! Visst är det härligt med tidiga sportmornar ;-)
Kram Sandra