fredag 29 november 2013

Middag med tonåringarna!

M fyller 15 år nästa vecka och jag har varit i maskopi med hennes kompisar. De är 4 stycken som brukar hänga i skolan vilket passa utmärkt med våra 6 platser i bilen. Så igår fick A och N vara hemma med farmor medans vi bjöd ut tjejerna på middag. M visste inget och de hade bestämt att de skulle plugga fram till kl 16 då vi skulle plocka upp dom. M brukar ta bussen hem kvart i fyra och hon blev lite sur när de gjorde så hon missa bussen. Jag fick sms där hon undra när jag hämtar hennes syrror? Kl. 16. : ) När vi hämta M så sa hon hej då till de andra och gick mot oss men titta lite konstigt bakom sig när de andra gick efter??


Alla hoppa in i bilen och M skratta lite lätt nervöst och undra vad som hände. Vi åkte in till stan och åt middag på Gondolen. Fönsterplats med utsikt över Slussen. 
Tortellini och oxfilé var de 2 varmrätterna som vi åt och sen tog tjejerna efterrätt, chokladbrownie med svartvinbärstryffel chokladganache.Vi promenera sen bort till Filmstaden söder och titta på Hunger Games 2. En trevlig kväll med mannen och 4 st 15-åringar.

2 kommentarer:

Villa Ell sa...

Vilken härlig överraskning och en lyckad kväll att få vara med dotter och man :)
Trevlig kväll och ha en mysig adventshelg
Kram Sandra

Hannis sa...

Vilken kul idé!
Hon måste ha blivit jätteglad!
Mysigt=))

Kram Hannis