måndag 24 november 2014

Veckans recept

Ny vecka nya möjligheter. Hoppas helgen varit bra. Bjuder på en snabb och god middag.

Pasta Carbonara

4 port pasta
2 förpackningar bacon
4 äggulor
2 1/2 matlagningsgrädde
2 krm salt
1 krm peppar
250 g broccoli
1 tsk olja
250 g körsbärstomater

  1. Koka pastan.
  2. Skär baconet i strimlor. Vispa ihop äggulor och grädde, krydda med salt o peppar.
  3. Skär broccolin i mindre buketter. Skala och skiva stammen. Låt broccolin koka med pastan de sista 4 minuterna.
  4. Stek baconet i olja i stekpannan.
  5. Dela tomaterna i halvor.
  6. Häll av vattnet från pastan och broccolin. Vänd ner ägg- o gräddblandningen, tomater och baconfräset i pastan. Värm försiktigt och servera genast. 
Bild lånad från ica.

2 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Tackar för gott recept. Sååå mysigt med valp men oj vilket jobb det är också, men söt är hon er Smilla. Kram Suss

Hannis sa...

Ah, låter gott som vanligt!

Ny vecka...hade lätt kunna ta sovmorgon idag istället för hundpromenad i ösregn och blåst=))

Kram och bra vecka //Hannis