tisdag 16 juni 2015

3 dagar på fältet

Lördag, söndag och måndag har jag tillbringat på Gubbängsfältet i Stockholm och tittat på handboll. A och N har spelat Eken Cup. Det var första gången för N som spela minihandboll. Så kul att se de små spela. Lite fladdrigt och fokus som inte alltid är riktad till matchen. :) 


N stod både i mål och spela ute. Hon är duktig på försvar men skjuter inte på mål. Sa till henne efter 5 matcher att prova skjut nån gång också inte bara passa. Då gjorde hon det. Mycket att hålla reda på!


A spela ute och gjorde ett bra jobb. Detta var sista cupen med laget för sen upphör deras lag pga för få spelare. Jätte tråkigt för de har varit ett sånt härligt gäng tjejer som verkligen peppar varandra och inte säger något dumt om någon skulle råka göra fel. Riktig lagkänsla. Få se vart hon ska ta vägen nu?


Vädret var lite växlande. Lördag sol och varmt. Söndag mulet och några regnstänk. Måndag sol men blåsigt. Så idag är jag lite lätt röd i ansiktet efter en helg i sol, regn och blåst. Men kul är det!


Hoppas ni har haft en bra helg!

5 kommentarer:

Hannis sa...

Det där är faktiskt en av anledningarna till att jag aldrig fastnade för bollsporter. Provade både fotboll och handboll som barn men det var för mycket att tänka på=))
Underbara bilder!
Man ser glädjen i dom.

Kram Hannis

anettan sa...

Vilka tjejer, vilken glädje. Coolt! Kram Anette

Villa Ell sa...

Så tråkigt att det är för få i laget! Toppen med lagsporter när man är barn, (tycker iaf jag)

Önskar dig en fin midsommar

Kram Sandra

Home2tiny sa...

Kikar in och önskar en fin och mysig midsommar. Kramisar Tina

A House With A View sa...

Trist att de är för få i laget, vore ju kul om de kunde fortsätta...

Önskar dig och familjen en riktigt fin midsommar!

Kramiz aka