torsdag 17 mars 2016

Ofas

Hur har ni det i vardagen?
Är ni i fas i livet?


Jag har hamnat i ofas med min träning. Kanske inte hela världen tycker vissa. Lusten och motivationen går lite upp och ner men träningen är viktig för mig vare sig jag har lust eller inte! Tränar jag inte på ett tag drabbar det mig själv. Nerv som hamnar i kläm i rumpan och så strålar det ner i benet. Så jag behöver hålla igång och nu börjar så smått hitta rutinen igen och lusten.

Har ni något som ni tappat nu? Träning, pyssel mm.

Ha en bra dag i solen!6 kommentarer:

Home2tiny sa...

Här är en till som behöver ta tag i sin träning, ska bara hitta motivationen som måste vara väl gömd någonstans...... Fin fredag till dig. Kramisar Tina

Nilla Q sa...

Håller med, träningen är viktig för mig också. Men nu har jag varit så trött, så även om jag tagit mig iväg har jag inte fått ut så mycket av det. Vill verkligen komma i fas med den biten igen!

Kram Pernilla

A House With A View sa...

Jag har faktiskt kommit igång med träningen denna termin efter att ha varit en rejäl soffpotatis heeela förra terminen! Det känns jättebra! Tyvärr har jag åkt på en hälseneinflammation så jag måste anpassa träningen därefter, så himla trist... Men det är bara att gilla läget och hitta träningsalternativ som passar :)

Många kramar

Hannis sa...

Tycker att jag är i ofas med det mesta just nu...
Mest för att jag jobbar för mycket.
Men snart är jag igenom det också.

Dom där rutinerna är viktigt.
Och träning handlar ju om att må bra, det om något är viktigt =))

Kram Hannis

millandante sa...

Så viktig fråga du ställer! Hoppas du hittade motivationen genast när du satt ord på det!

Fick detoxa min almanacka, för att backa lite, och hinna med det som jag gillar allra mest:) Därav ett blogginlägg hihi:)

Ditt inlägg gav mig ännu mer energi, tack!

Hoppas du tränar just nu:)

Kram Milla

Hemma på Sjuan sa...

Samma här jag vill inte heller missa min träning men ibland finns inte tid och ibland säger kroppen ifrån. Hoppas det snart blir bättre i benet. Ha nu en härlig påskhelg, kram Suss