måndag 6 december 2010

Helgen försvann

Denna helg gick fort. I lördags hade vi trippelkalas för M, sambon och mig. M fyllde i fredags medans vi andra gjorde det under hösten. Men eftersom vårt hus var/är under ombyggnad så hade vi inte riktigt plats att ha kalas så vi fråga M om vi fick dela med henne. Så klockan 12 i lördags skulle släkt och vänner komma för en enklare lunch och tårta.
Morgonen börja med brödbak och hänga tvätt, sen tårtbak och chokladbollar. Ta in vårt bord vi har stereon på från containern på tomten och ställa ut en byrå som vi har haft kläder i och stereon på. Skruva ihop M´s skrivbord hon fick i present av oss och fixa pasta sallad. Hämta iläggsskivor till bordet och duka fram.
Gästerna kom och alla var nöjda!
Farmor och farfar tog sen med sig barnen hem för vi skulle på fest på kvällen. Hann sitta och ta det lugnt ca en timme innan vi blev hämtade. Kvällen var toppen bra och trötta kom vi hem och tog oss i säng 03.00.
Jag kan säga att söndagen var definitivt lugnare och det är tur att man inte är ute och flänger så ofta. Förstår inte hur man orkar?


Nu har vi äntligen fått tillbaka lite rymd i våran hall. Dock inte helt klart då det fattas lister och foder och trappan är provisorisk tills den riktiga kommer, men fullt funktionell.


Här ser ni min sambon orginella trappräcke som han har designat helt på egen hand! Vem vet kanske får sitta kvar.


Mina betongljusstakar har kommit tillbaks på väggen. De släppte från fästena och ramla ner när vi höll på att bygga på andra sidan väggen. Som tur var höll de!
De fina oljelamporna fick vi i present i lördags.

Inga kommentarer: