fredag 19 oktober 2012

Fullt ös!

Fredag igen och huset är städat, tvätten hängd, äppelkakan bakad, pastasallad förberedd och batterierna laddar. Har jag glömt något?? Sambon bortrest över helgen och A har första seriesammandraget i handboll på hemmaplan, så vi håller i det med café och allt. Eftersom jag är själv hemma så får alla följa med inkl. Zigge tror jag. M ska få hjälpa till i cafét och N får väl springa runt bäst hon vill. Nä, inte riktigt. Hon får väl också hjälpa till plus att jag tar med gameboy i fall att. Själv ska jag vara lite alltiallo och fota matcherna.


Vi har anmält 2 lag och de spelar 2 matcher var imorgon, sista är samtidigt så då får jag springa emellan. Ska bli jättekul att se dom spela. Alla kämpar på med bästa förmåga!


Hoppas A är taggad, hon gillar att skjuta på mål och hon är inte rädd att stå i vägen när motståndaren kommer (som synes på bild) vilket är jätte bra. Hon berätta när de hade haft träning med killarna så hade en kille kommit springande och de gör så för att skrämmas lite, trodde hon, så hon stod kvar och han sprang rakt in i henne. Båda blev nog lika förvånade. Han att hon inte flytta på sig och hon att han inte stanna. : )

Blir en hektisk dag och tanken var att jag skulle på 50 års kalas på kvällen men med rådande omständigheter så behöver jag den tiden till att ta det lugnt så magen får vila. Så det blir nog en tjejkväll med pizza! 

Ha en toppen fredag!

9 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Oj, vilket arbete, men samtidigt så spännande.
Hoppas det går bra för dem och att din mage får hålla sig lugn.
Tack för tipsen, funderade själv på om det skulle gå klä i tyg eller spraymåla den. Får nog bli spray först, funkar inte det så blir det tyg ;)
Ha en riktigt trevlig helg. Kram Malin

Tina sa...

Yeey, fredag!
Trevlig helg till dig också!

kram

Vardagslyx sa...

Ensam med barnen jag också här i helgen. Skönt ibland, faktiskt! Trevlig helg!

Kram Pernilla

Maria- Wikers Liv sa...

Vilken fullspäckad helg!
Ha det så bra!
Kram /Maria

Svart, vitt & rött sa...

Full rulle för din del med andra ord. Det hade varit gott om här vore lite förberett också med städning... Får ta det lite allt eftersom :-) ha det riktigt gott!

A House With A View sa...

Myyyycket att göra hela tiden!!! Tiden räcker sällan till...

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaaam aka

Mycket annat & lite betong sa...

Oj, så mycket du har gjort! Jag skulle vara slut innan handbollen ens har börjat.
Det blev snyggt med Ölandsstenen!

Kram Agneta

millandante sa...

Fullt ös hör jag;) Härligt på sitt sätt, hoppas ni har det som bäst just nu och att ni sedan får en mysig kväll tillsammans:)

KRAM

Johanna Stålros sa...

Wow du förtjänar verkligen att bara få ta det lite lugnt i helgen oxå;) Kram