onsdag 17 oktober 2012

Lite sten

För ett par veckor sen hämta jag och sambon lite Ölandsten hos ett par kompisar. Jag ville ha det som gång runt huset till källaren och nu passa det utmärk då vi sått nytt gräs. Veckorna går fort och i söndags la vi ut dem innan vi förstör det nya gräset som växer där. Stenarna räckte precis, bara några mindre kvar som jag nog lägger fram till husväggen där kopplingarna sitter till toatömningen.
 
 
Tycker det blev bra och nu återsstår det bara att gräva ner dom lite men har jag tur kanske, bara kanske sjunker de ner av sig själva!!
 
Ha en toppen dag!

7 kommentarer:

Svart, vitt & rött sa...

Det är fint med stensättningar. Vi skulle också behöva lite sådana runt om vid vårt hus... Hoppas att ni slipper gräva och att de "sätter" sig själva :-) Ha en toppenonsdag!

Hannis sa...

Jag gillar ölandssten!
Eller sten överhuvudtaget, det är snyggt.

Håller tummarna då för att det sjunker=))

Kram Hannis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Så snyggt när man lägger ut gångstenar sådär, vill också ha på tomten. Nu när man bott in sig ett tag å ser man ju också var det är man går hela tiden ;) Skönt för dig som har lediga fredagar och kan ta
Ikea besöket då, säker lite mindre folk iaf även om jag tycker att det alltid är fullt på deras parkering ;)

Kram Ullis

Helena sa...

Ja men vad fint!Tror säkert att de sjunker så mycke som det regnar var eviga dag :-(
KRAM från mig!

FruNeroLindström sa...

Perfekt.
Ja, fortsätter det vara så blött som många dagar denna höst hittills varit så kanske de sjunker ner av sig själv.
Hoppas ni får en riktigt mysig Torsdag,
Kram Malin

Min plats i solen sa...

Tjusigt! Skön känsla när det blir precis som man tänkt sig. :)

Här hemma funderar vi också på sten. Då är det rabatter invid huset som ska bort och istället ersättas med sten. Vi får se vad det slutar i.

Jag mår bra Kia. Tack för att du frågade.♥ Det har varit en smått kaotisk helg med brand, rök och förstörelse. Men tack och lov inga personskador och vårt boningshus drabbades inte av elden. Men ett hårt slag mot vårt företag och ekonomi. Men vi lantisar är ett segt släkte och vi kommer igen. Vi ser framåt och får jobba hårdare bara. Något annat finns inte på kartan. Tack för ständig uppmuntran Kia. Du är en pärla!♥

Ha en fortsatt fin vecka.

Kram Lotta

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Ibland ska man väl ha lite tur oxå ! Jättefina stenar !

Kraaam