måndag 29 oktober 2012

Kvällsnöje

Jag gillar att hålla på med något på kvällarna när man sitter i soffan och slö tittar på tv:n. Just nu håller jag på med en julklapp och då pysslar jag med dessa trådar. När det är klart så ska jag försöka mig på att sticka. Har skickat efter garn och beskrivning. Få se hur det går??


Vad gör ni på kvällarna?

9 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Jag håller med dig, det är bra att ha något i händerna. Så spännande att se vad det blir :)

Jag önskar dig en härlig start på veckan!
Kram Sofia

Svart, vitt & rött sa...

Det ser spännande ut! Då knyter du alltså dem runt i hålen? Jag brukar inte ha något speciellt för mig där framför TV:n... om det är tråkigt gör jag något annat :-) Kollar in vad ni har för er på bloggarna t ex :-) Ha det gott

Mina finaste... sa...

Just nu gör jag bara äppelmos :) Men annars brukar jag läsa eller bara fixa runt i största allmänhet....ja vad gör man egentligen..hm.

A House With A View sa...

Spännande! Jag är urkass på att både virka och sticka. Ska bli kul att se vad du har gjort med trådarna när det är klart:)

Jag brukar oftast hamna i tv-soffan med makens laptop om kvällarna, passar på att svara på kommentarer jag fått på bloggen:))

Kraaaaaaaaaaaam aka

Bella sa...

Jag hamnar ofta i tv-soffan med laptopen i knät nu för tiden, för några år sedan hade jag en period då jag borderade, men det har fallit bort...

Hoppas du haft en bra måndag

Kramar Bella

Maria- Wikers Liv sa...

Sitter sällan vid Tv´n faktiskt ;) Håller nästan alltid på med något, tvätt, plock, hundpromenad...
Om jag "bara" sitter blir det mycket hämta inspiration på nätet eller i inredningsmagasin ;)
Kram /Maria

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Jag skulle vilja kunna både virka o sticka ! Jag tittar så sällan på TV..vet inte riktigt vad jag gör istället men...det är lite allmänt småpysslande

Kraaaam

Vardagslyx sa...

Vad är det du gör!?

Jag sitter ofta en stund vid datorn på kvällen, tittar nästan aldrig på TV. Skulle vilja läsa mer, men tar mig liksom aldrig tid.

Kram Pernilla

TIDSOPTIMISTEN sa...

Det är dåligt med pysslande här på kvällstid det blir mest dator och tv tyvärr ;) Kul med stickning kanske nåt att ta upp igen jag kunde det iaf när jag gick i högstadiet på syslöjden ;)

Kram Ullis