måndag 17 december 2012

Den kom och den försvann. Ny vecka!

Helgen kom lika fort som den försvann!
Fredag till lördag hade vi övernattande gäst som fick sova i den mysiga hörnan. Det var uppskattat. Lördag handbollsträning för A och M åkte till sin medryttarhäst. Hem lunch lite snabbt, packa och sen skjutsa A till kören. De skulle ha luciatåg och de skulle träffas 2 timmar innan. Vi plocka upp M medans och tog en kort sväng i centrum.


Fint luciatåg och A var tomte. Efter så skulle hon sova hos farmor och farfar. Vi andra åkte hem och åt varma mackor. En fin lördagsmiddag! 


Söndag var det handbollsmatch som gällde, sista för året. A var målis första matchen och då van dom och sen halva andra, sen fick hon sätta några mål men det räckte tyvärr inte hela vägen. Fast kul var det! Efter matchen blev det lite snabb shopping av julgransfot, ljusslinga och lite kulor som ska med till Finland och så till svärföräldrarna på middag. Det var den helgen det!

Ska bli såå skönt med jullov snart!

4 kommentarer:

Svart, vitt & rött sa...

Fullt upp med andra ord :-) Gott med kommande lov! Ha det gott!

Hannis sa...

Det ju det där med helgerna.
Jag längtar som en tok sen säger det pang så är det söndagkväll!

Så mysig hörnan blev!!

Kram Hannis

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Fram för längre helger !!

jag längtar oxå till jullovet, ska verkligen bli skönt !

Kramen

Vardagslyx sa...

Ja, det låter som det gick undan! Kände mig själv ganska effektiv som köpte färdigt julklapparna, gjorde julgodis och bakade, men ni var nog värre!;)

Kram Pernilla