torsdag 23 januari 2014

Är du helt....??

När jag ändå är inne på beteende kan jag berätta om en annan händelse. Helgen efter nyår var vi i Jönköping då A hade handbollscup. Sista dagen åt vi lunch på ett jätte mysigt ställe som jag visat förut. Det var rätt kallt den helgen och som ni ser så sitter vi rätt nära en dörr, kanske 2-3 meter ifrån.
 
 
På höger sida står ett bord precis bredvid dörren och där satte sig en kvinna med ett barn. Vi fick vår mat och det kom lite mer folk bl a 2 tjejer i min ålder kanske. De beställde mat och sen såg de några de kände utanför och går då till dörren och ställer sig och pratar med dom. Ingen snabbis direkt utan de hade mycket att prata om och kylan kom in. Jobbig som jag är går jag dit och ber dom stänga dörren för det drar rätt kallt in!! Jag hade förväntat mig: Åh, ursäkta eller nått men folk upphör aldrig att förvåna en! De tittar på mig som om jag var helt dum i huvet, men tillslut avsluta de samtalet och stängde. Nu höll vi inte på att frysa ihjäl för vi satt inte närmast men jag tyckte synd om kvinnan med barnet som satt bredvid.
Återigen undrar jag hur folk tänker?? Okej om man inte tänkte sig för och drar igen dörren lite snabbt när man blir tillsagd men dessa 2 tyckte inte de hade gjort något fel alls.
 
Fredag imorgon och jag önskar er en trevlig helg!!

7 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Ibland fattar man verkligen inte alls hur folk tänker! Riktigt gott med helg!! Ha det gott!

Maria sa...

Nä, eller så skämdes de och kände sig "tillsagda" och visste inte vad de skulle säga? Hoppas de skämdes i alla fall.
Kram /Maria

Hannis sa...

Det är märkligt det där...
Hur människor liksom inte tänker på andra som är på samma ställe.
Jag har lite svårt för det där med att människor inte vill ta hänsyn.

Freeeedag! Hur skönt som helst=))
Kram och fin helg//Hannis

Villa Ell sa...

Jag tycker att det var starkt av mamman jämte dig att säga till pappan! Jag är både hockey/fotbollsmamma och man hör mycket!
Ang dörren så hade man ju självklart bett om ursäkt, ouppfostrade sketungar ;-)
Trevlig helg och tack för ditt krya på
Kram Sandra

anettan sa...

Aaa ibland undrar man om folk tänker över huvud taget faktiskt. Kram Anette

Anette Ryan sa...

Bra saker du skriver om i dina senaste inlägg. För det är ju verkligen så att man undrar hur folk tänker? Eller inte tänker för den delen med! Att de är så självcentrerade att de glömmer bort andra och att sedan dessutom inte inse att man gjort tokigt mot andra är väll det värsta och gör att många struntar i att säga till. Gillar att du sa till. Fram för fler av oss.
Sedan det där med föräldrar som klankar ner på andra och egna barn inom sport är så trist att det inte ens finns ord för det.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
Kram Anette

Home2tiny sa...

Folk tänker tyvärr inte längre än näsan räcker.....bra att du sa till. Kramisar Tina