torsdag 19 februari 2015

Egen helg

Helgen tillbringades på annan ort, jag och mannen bodde på stadshotellet i Västerås och tjejerna var hos M på Strömsholm. De skulle få egentid med stora syster och vi egentid själva. 
Vi lämna av tjejerna efter lunch hos M och sen styrde vi kosan in mot Västerås. Vägen har sån där växelvis körfält med 2 och 1 körfält och sen lagom till det skulle bli 1 körfält tog det stopp! Långt framme såg jag en buss (tror jag) som stod med varningsblinkers. 1 timme stod vi stilla och det dök upp en ambulans och polis. När vi sen fick köra syntes ingenting av någon olycka så vad som hänt vet vi inte??


Väl framme vid hotellet checka vi in och tog sen en liten promenad runt stan. Var kallt och blåsigt och folktomt. Affärerna höll på att stänga, vi var lite sena. :)


Gick förbi Hemköp och köpte lite lördagsgodis. Hade tänkt gå på bio men sen var vi inte sugna på det utan åt på en nära restaurang vid hotellet och sen gick vi upp på vårt rum och glodde på tv. Det var våran alla hjärtans dag. Lugn och ro på tu man hand.Sovmorgon med hotellfrukost är inte helt fel. Sen att jag inte sover speciellt länge är en annan sak. Såg att A skickat sms på natten. Tydligen hade N legat och hostat hela natten och hon lät hemsk.
Vi tog en promenad i solen innan vi checka ut och åkte tillbaka till Strömsholm för att bjuda alla tjejerna på lunch på markan. N såg ut som ett vrak, likblek, glansiga ögon och hosta. Ingen av dom hade fått sova speciellt mycket, typiskt att det skulle bli så när de skulle ha en mysigt helg hos syrran.


På promenaden gick vi förbi denna fina lekplats. Tyckte huset såg så himla mysigt ut. 
På ett annat ställe såg vi denna trädkoja mitt i en park, högt där uppe. 


Denna vecka börja alltså med att vara hemma med en sjuk N.
Hoppas er vecka varit bra!

4 kommentarer:

mina finaste. sa...

Så härligt att ha sportlovet kvar! Och vad roligt att se bilder från Stadshotellet :) Jag har bott där mycket med jobbet och fick plötsligt lite jobblängtan.

Kram och ha en toppenhelg!

Maria sa...

Trist att det dök upp en förkylning precis nu då! :(
Länge sedan jag var i Västerås. När vi bodde kvar i dalarna kunde vi ta en tur dit för att gå på ikea, och svängde då in på stan också. Men nu har vi ju ikea alldeles i närheten, så nu finns liksom ingen anledning att åka dit... fast jag sa till mannen för ett tag sedan att vi kanske skulle ta en hotellnatt där ;)
Hotellet ni bodde på såg mysigt ut och hotellfrukost är ju aldrig fel ;)
Kram och krya på!
/Maria

Hannis sa...

Härligt med lite hotellboende.
Frukosten är det bästa tycker jag!

Hoppas att hon kryat på sig nu/ Kram Hannis

Home2tiny sa...

Mysigt med en hotellvistelse på tu man hand o allra bäst är frukosten..... Hoppas lillasyster kryat på sig o att ni får en härlig helg. Kramisar Tina