lördag 7 februari 2015

Lite som påverkar mycket.

Igår skulle jag och A åka till Maxi och handla. Tog en kundvagn och när de står där på rad i varandra så puttas den närmaste delen vid handtagen den som man kan fälla ut en sits till barn upp. Hänger ni med?? När jag drar ut min vagn så stannar den sidan kvar uppe, har lagt sig lite på kanten. Jag böjer mig fram och puttar ner den varpå jag har stoppat in ena fingret i gallret på sidan när jag gör det. Ja så jag klämmer långfingret. Den väger lite grann men jag lyckas stoppa fallet med samma finger och får loss handen. Första känslan är att det gjorde ont vid själva klämningen (kan man säga så) men sen börjar det dunka lite lätt. Tar mig till bilen där A är. Ser att jag blev skinnflådd på ena sidan och en fin inbuckling på andra sidan. Börjar göra lite mer ont och kör ner fingret i snön. A får ta ut panten och påsarna i bilen. Tar med lite snö som får kyla ner. Inne på maxi ser jag att det blöder på ena sidan, tar en servett från restaurangen och lindar runt fingret, går förbi presentbordet och tar lite tejp, så ett plåster fixat! Framme vid panten så får A panta medans jag börjar känna mig lätt snurrig, lätt illamående dock så värker det inte lika mycket. Tänk vad en liten sak kan påverka en så mycket att man nästan blir svimfärdig. Fick hänga lite på vagnen sen släppte det.


Jag har inge ont men lite lätt svullen och lite klokare.

Ha en toppen helg!

5 kommentarer:

anettan sa...

A aj.....Önskar dig en fortsatt bra helg. Kram Anette

Hemma på Sjuan sa...

Oj då dumt att skada sig själv, tur att du inte var själv och hoppas det blivit bättre. Kram Suss

A House With A View sa...

Inte kul... och det gör ju så himla ont att klämma sig :( Tur att allt ändå gick hyfsat bra och att du fick lite hjälp av dottern där i butiken.

Önskar dig en fin söndag i skolskenet!

Kramar aka

Helena sa...

Jamen fingrarna är ju så känsliga du får passa dig så du inte får inflammation massor av bakterier på de där vagnarna :P
KRAM från mig!

Hannis sa...

Visst är det märkligt hur en sån liten sak kan påverka så att man nästan svimmar. Det är som att blodtrycket lever sitt eget liv.

Hoppas att det känns bättre nu och håll koll på bakterier!
Kram Hannis