söndag 12 april 2015

En handbollshelg

Helgen har tillbringats i Västerås. A har spelar handbollscup Irsta Blixten. 
Så i fredags åkte hon buss med laget dit och jag o mannen lämna hund och N hos farmor o farfar, tog med oss M som haft påsklov tillbaka till Strömsholm. Där sov vi på varsin madrass på golvet i hennes rum. Kan säga att jag sovit bättre!! Varmt med dunsovsäck och rätt hårt på golvet. Men men. 


Upp tidigt för att se första matchen på lördag morgon kl. 8:23. Börja med vinst och sen blev det 2 förluster. A var målis i 2 av matcherna.
Laget åkte till sig där de sov och vi åkte in till Västerås city och åt på resturang och satt och myste några timmar för att sen gå på bio. M ville se Kingsman och vi haka på. Var en okej film som var lite speciell. :) Sen tillbaka för att campa på rummet.


Söndagen gav lite sovmorgon med start 1/8 B-slutspel kl.10:00. Utvilade och taggade tjejer fixade första matchen galant och A höll nollan. Andra matchen fixa de också.


Sen i Semifinalen blev det stop. Motståndarna hade ett grymt försvar som tjejerna hade svårt att komma fram igenom. Men de kämpa på bra! En kul helg i handbollens tecken.

Hoppas ni haft en bra helg!

3 kommentarer:

Maria sa...

Mysigt med familjeutflykt :-)
Kram/ Maria

Villa Ell sa...

Det är ju så roligt att vara med dom :-)
Tråkigt att dom åkte ur!

ha en fin dag
Kram Sandra

Hannis sa...

Härligt!
Och att kämpa är ju huvudsaken, att vara med laget.
Man lär sig mycket på det.

Kram Hannis