fredag 3 april 2015

Hoppning

Långfredagen börja i stallet. A skulle göra sin andra Blåbärshoppning. M är hemma på påsklov så henne drog vi upp tidigt i morse så hon kunde knoppa manen på Dionne som A skulle hoppa.
Samarbete mellan systrarna!
Det blev en fin fläta istället för knoppar då manen var lätt halkig. Antagligen glansspray.En lite lätt nervös A som ska gå in för framridning (värma upp hästen). Hon ville inte tävla något mer efter det här, sista gången. Inga tävlingsmänniskor mina barn. Tänk om jag glömmer banan?? Det kommer gå bra.Ser glad ut i alla fall! Även N och pappa har hittat till stallet för att titta.A var först ut på sin höjd, 40 cm. Det gick galant! Värre för fotografen som bara fick suddiga bilder. Motivet rör sig och för mörkt i ridhuset så kameran vill ha längre tid på sig.


En rosett blev det!!
En mycket glad ryttare som gärna vill göra det här igen! :)
Förra gången blev ingen rosett då Dionne stanna framför ett hinder. Nu gick hon felfritt och rodde hem rosetten. Hela familjen samlad och vi önskar er en 
GLAD PÅSK

5 kommentarer:

A House With A View sa...

Stort grattis till A som var så duktig!!! Och så kul att ha ett gemensamt intresse med syskon, att hjälpas åt med skötseln av hästen. Och jag gissar att mamma och pappa var superstolta :)

Många påskkramar aka

Hannis sa...

Heja, heja!
Det är inte alltid så lätt men så kul när det äntligen släpper=))
Härligt att hela familjen släpade sig upp också.

Kram Hannis

Ps. Ska försöka hitta lägenhet i Sollentuna men annars pendlar jag så länge. Tar bara minuter med pendeln från Uppsala

Maria sa...

Glad påsk på er med!
Fniss... att bli långlaten har nog ingen heder i sig, man har nog liksom förlorat som jag förstått det... ;) Så gå upp i tid du ;) :)
Ha en fortsatt fin påskafton!
Kram/Maria

Hemma på Sjuan sa...

Duktig hon är och så fin hästen blev. Ha en fortsatt fin påsk. Kram Suss

anettan sa...

Så fina hästarna blir. Önskar er en fin fortsättning på påsken. Kram Anette