onsdag 22 april 2015

Samlar

 De som hängt här ett tag kanske har märkt att jag fastnat lite för pellisar. Vet inte varför men för några år sen köpte jag min första tantblomma och sen har det bara blivit fler. Tycker de är rätt tacksamma och lätta att föröka, vilket jag tycker är kul. När jag var liten gjorde jag också så fast med andra blommor. Blev rätt många tillslut. 52 stycken närmare sagt i mitt rum!


Nu försöker jag kolla nya sorter på mässor och beställer från nätet. Delar gärna med mig till de som vill ha av sticklingar. En kompis knipsar gärna av en bit från mina blommor och svärmor brukar få.


I år tyckte jag det var dåligt utbud på mässan, inte alls som det varit förut. Men några fick jag med hem och sen fick jag paket på posten också. Alltid lika kul!


Skulle kunna säga att jag samlar på dom.
Samlar ni på något?

3 kommentarer:

Hannis sa...

Pelargoner är kul!
Just för att det är tant-blomman som blev favoritblomma för så många.

Har inte fixat mina inför våren än dock...måste göra det snart nu.
Kram Hannis

Bella sa...

Kul med pelargoner! Önskade att jag inte vore allergisk mot dem, men jag får njuta av den fina blomma på bild istället :)

Hoppas du haft en bra dag i det härliga vårvädret!

Kramar Bella

Villa Ell sa...

Pelargoner klarar jag av haha... Jag tycker dom är fina! Jag har aldrig knipsat till själv! Jag köpte tre för några veckor sen jag hoppas att dom tar sig

Jag samlar på servetter kanske inte samlar men köper nya ofta så det blir en del ;-)
Kram Sandra