lördag 21 april 2012

Skinväder

Igår var det skitväder och idag skinväder. Ryktet hade sagt att snö var väntad under natten och snöblandat regn under dagen men icke. Solen sken från morgon till kl.14 ca. Jätte skönt! Jag som du inte hade köpt någon jord fick åka iväg och göra det. Sen var det tomaterna som fick större krukor, 3 potatisar fick komma ner i en varsin hink och så sådde jag sallad och rädisor i en varsin blomlåda. Få se om det kommer upp något eller om det var för tidigt. Enligt nya rykten ska värmen komma mitten av nästa vecka. Hoppas!
Sen satte jag spaden i marken och flytta en rhodedendron och plantera den nya blodlönnen. Blev fix ute helt enkelt och var lite lätt trött sen efter en dag ute.


Eftersom blommor och knoppar skulle bort från sticklingarna så fick de hamna i en liten vas istället.Ha en toppen lördag!

5 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Låter som riktigt trevligt arbete. Speciellt när solen skiner. :-)

Ha en fortsatt fin helg!

Postadress Torslanda sa...

Vå håller tummarna för värmen, den är efterlängtar. Vi hade novemberrusk igår så liiiite värme, ja tack! Snart typ!

ha en fin kväll!

Tina sa...

Det sprack upp även hos mig igår, satt i Shedet och bara njöt.
Nu vill vi ha värme, basta!

kram

Min plats i solen sa...

Härligt när prognoserna slår fel på rätt håll och vad mycket du hann med. :)

Här blir det inomhusstök idag då det hällregnar utomhus. Men det är riktigt mysigt att vara inomhus och höra hur regnet smattrar mot rutorna. :)

Kram

Mina finaste... sa...

Ja, idag har det verkligen passat med film. Regn och gråmulet. Fast visst är det också lite mysigt med sådana dagar då man kan vara inne och inte längta ut :D Kram och ha en fin kväll