fredag 20 april 2012

Skitväder

Det är vad vi har! Regn med vissa snöiga inslag ibland och inte ska det bli bättre sägs det. Hm, jag som tänkt vara ute och fixa i helgen. Känns sådär. Jag har i alla fall inte städdag som jag vet flera ska ha imorgon. Have fun! : )
Idag har jag fullt på matförrådet och kollat lite på bauhaus. Var in till Blomsterlandet, har inte varit där förut men det var fint och en "Calliope kärlekspelargon" fick följa med därifrån. Nu bor den i fönstret inne på toa.

Igår fick mina små sticklingar äntligen komma ner i krukor. Blev så bra och de fick plats i tvättstugan i fönstret. Sambon fick ett ryck i söndags och röjde och skura där och på toa. Ibland så händer det! : )


Ikväll blir en lugn kväll. A ska ha en kompis som sover över och helgen blir väl lika lugn den med tråkigt väder. Fick inte med mig någon planteringsjord idag men vad gör det. Kommer väl inte stå ute och plantera ändå. Får sitta inne och planera istället för i detta huvud bubblar det av olika saker jag vill sätta igång med.

Ha en toppen fredag!


6 kommentarer:

Tina sa...

Det var en fin blomma du stoppar in på dass, he he.
Det har regnat här med hela dagen!
Fy bubblan om det gör det imorgon...

kramen o trevlig helg

Helena sa...

Bravo du gjorde det :-) klipp klipp :-D
Visst är det mycke man vill göra så bara regnar det eller snöar....morr
KRAM från mig!

A House With A View sa...

Det där kommer bli kanon!! Är avis på alla som har en massa plantor på G:))) Härligt också med en man som städar och fejar:)))

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Min plats i solen sa...

Min tanke var ju trädgård hela helgen men tydligen ska vi här i Skåne få åskoväder från Tysklad och är det något som jag verkligen inte tycker om så är det åska. Jaja, vi får väl se vad det blir av det hela. Jag hoppas att du hinner med lite mellan skurarna Kia. ;)

Kram på dig

Ps. Tjusiga pellisar! :)

Maria- Wikers Liv sa...

Usch ja... skitväder var bara förnamnet! ;)
Vad mycke du hann med!
Njut av lördagen!
Kram / Maria

Hannis sa...

Skitväder ja...
Väntar på att det ska vända snart så man kan hänga in dom där lite tjockare jackorna för ett tag.

Själv ska jag faktiskt ta tag i mina blommor och plantera om lite.
Eller ska försöka i alla fall=))

Kram Hannis