tisdag 12 mars 2013

Cola & Feber

Solen fortsätter att skina men värmen håller sig borta. Fast N håller sig varm då hon fick feber igår. 38.8 låg hon på och jag fick vara hemma och vabba. Sen körde vi lite skiftbyte så jag fick gjort det viktigaste på jobbet innan det var dags att köra A till ridskolan.
 
 
Hemma passa jag på att klippa ner mina cola pellisar. De hade blivit en djungel i tvättstugan med deras långa tentakler som växte som attan. Nu har jag klippt ner dom så de blir med kompakta, hoppas jag. Satte ett par sticklingar i kruka och tre hamna i små vaser.

 
Egentligen är de inga vaser utan till för snaps eller nubbe. De finns ett glas utan fot som man lägger upp och ner på lilla flaskan. Man tar glaset häller upp från flaskan och sen botten upp! Vi använder dom aldrig, är rätt dåliga på att dricka sånt. : ) Men det är ju bra för då får de vara små vaser i stället.

 
Har även börjat så lite smått. Det var ju ett tag sen men jag har fortsatt lite mer med nya saker. Provat rödbeta, slanggurka, broccoli, röd solhatt, tomat och chili. Går ju bra nu när allt tar liten plats, värre blir det sen! Men kul är det. : )
 
Ha en toppen dag!

5 kommentarer:

Hannis sa...

Jag ska också klippa ner min som jag fick av dig.
Den har vuxit som bara den så det får bli lite sticklingar.

Perfekta vaser. Och fina bilder!

Kram Hannis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Det där var ju perfekta vaser, jag gillar inte heller snaps så jag skulle också ha använt de till annat ;) Mina pelargoner fick inte övervintra detta år så jag får köpa nya istället :(

Kram ullis

...och hoppas dotra kryar på sig !

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Jag har oxå kapat mina.. satt ett gäng i vtn i hopp om lite rötter o plantering senare ! Fast mina var mårbacka.. skulle kanske testa ngt annat ngn gång.

Kram

svart vitt och rött sa...

Det blir att köpa nya pellisar varje år... är fruktansvärt dålig på att övervintra dem! Ha en go kväll!

Tina sa...

Jag får ju av syrran varje år, same procedure as always!!

kramen