onsdag 6 mars 2013

Vad ska man välja??

Oj, oj, det finns sååå mycket att välja på bland alla brudklänningar! Så många stilar och modeller. Fast jag är lite kinkig eller rättare sagt enkel för jag vill inte ha nån prinsessbakelse med en massa plutti nutt. Det är inte jag! Skulle vilja ha en tvåfärgad klänning gärna i svart och vitt el rött och vitt.
På google kan man hitta många fina och här är några av dom.
 
 
Denna gillar jag trots spets och blommor. Tycker den är lite tuff.

 
Gillar modellen på den här fast blommorna på axel går bort.

 
Snygg modell och jag skulle kunna tänka mig att tyget som syns under skulle vara svart för att bryta av lite.

 
Lite mycket tyll men enkel klänning med ett tunt rött band som detalj, gillar det.
 
Som sagt det finns hur mycket som helst och snart ska jag bege mig ut i butikerna och testa också. Ska bli kul att klä ut sig lite. : )
 
Ha en toppen dag!

8 kommentarer:

Hannis sa...

En kompis till mig gifte sig i svart och vitt!
Skitsnygg var hon.

Gillar den översta=))

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Häftiga klänningar och häftigt med två färger. Själv hade jag en lång hallonröd aftonklänning på mitt bröllop. Inte den jag tänkt meig men när jag provade den så visste jag direkt att den är det. Ett tips som jag hade med mig och som fuka var just att när man kommer till en affär för att prova klänning så prova ALLT för man kan verkligen hitta något som man inte tänkt sig.
Lycka till med att hitta en klänning.
Kram Anette

Bodil Brink Morse sa...

Vilka fina klänningar!
Jag åkte slalom.
Så du hade inte åkt på 22 år, hur gick det_
För mig gick det bra.
Kram Bodil.

TIDSOPTIMISTEN sa...

Oj vad mycket snygg gillade bild 2 och 3 bäst men vad spelar det för roll egentligen vad jag tycker det är ju inte jag som ska gifta mig den här gången...ha ha. Nej du jag fick inget sportlov i år eller jag valde att inte ha nåt, vi har för stora barn äldste sonen har ju sabbatsår och jobbar och dottern som har sportlov ville jobba och åka på kryssning med kompisar så man kan lika gärna ta ledigheten någon annan gång när inte så många andra är lediga ;) ....och lilla Penny har varit sjuk det senaste halvåret förts problem med sköldkörteln som medicinerades och blev bra men sen pajade njurarna och de går inte att få någon ordning på så kroppen håller på att lägga av hon blir bara magrare och magrare - verkligen trist men så är det när man har djur en vacker dag försvinner de ur ens liv :(

Kram ullis

Mycket annat & lite betong sa...

Roligt med lite annorlunda brudklänning! Den svartvita gillar jag också. Här är det också bröllopsplanering, vår son ska gifta sig.
Går Zigge fortfarande runt på nätterna? Hoppas att han bara vill ha ombyte.
En bentuggande hund bredvid sig är väl inte så farligt...vår katt la sig med en mus och åt bredvid mig på huvudkudden en gång. Fast då lämnade jag sängen.

Kram Agneta

A House With A View sa...

Wow suuuuupersnygga klänningar, gah... Jättefint med tvåfärgat tycker jag. Jag gifte mig i en prinsessbakelse som AAAAALDRIG skulle välja idag, men så var modet då jag gifte mig :) Om jag skulle gifta om mig skulle det bli i en tidlös klänning. Ett tips från mig! Jag gillar INTE att titta på min asfula frissa och klänning på vårt bröllopsfoto, hade klänningen varit lite mer tidlös hade den funkat över tid.

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

FruNeroLindström sa...

Åhhh, så spännande.

Ett tips om man vill spara in på klänningen är ebay. Jag åkte runt och provande lite olika modeller så jag visste vad jag ville ha. Sen beställde jag en på ebay och fick den uppsydd efter mina mått från en tillverkare i kina. Med klänning, underkjol och frakt gav jag typ 10% om man jämför med ett svenskt pris. Och den satt perfekt!

Hoppas du får en riktigt mysig Fredag och en trevlig helg, kram Malin

Allt och/eller Inget sa...

Å så spännande! Det är ju så roligt att fundera och planera just klänningen. Jag är heller ingen "prinsesstyp" och hade en ganska enkel tvådelad klänning från Kik Stockholm. Många klänningar där föll mig i smaken, men du har säkert redan kikat på dessa. Gör det annars vettja. http://www.kikstockholm.com
Jag kikar in där ibland för att njuta av de tidlösa modellerna.

Trevlig helg!
Kram Linda