måndag 4 mars 2013

Soffa

Hej!
Har ni haft en bra helg? Här har det varit handboll. A hade cup i helgen och i lördags spela hon 6 matcher. Samling kl. 7:00 och sen var vi hemma vid 17:00 igen. En hel dag. Söndagen blev kortare med 1 match bara.

 
Hemma har vi en 3,5 sits soffa och den har vi haft ett tag nu och vi känner att en ny soffa vore bra och ev en fotölj. Nu när vi har besök hemma sitter vi på rad som värsta panelhönorna. Lite tråkigt!
 


Sambon fick hem en katalog från Mio, konstigt att han fick den?? I alla fall så fanns det lite kul i den till bra priser. Så vi är inne på  den här soffan, måste bara åka dit och titta lite närmare. Antingen med ett L eller mer som ett U. Fast sambon vill ha en fotölj till så det kanske räcker med ett L? Vi får kolla helt enkelt!Alla bilder är lånade från Mio´s hemsida.

Ha en toppen vecka!!

6 kommentarer:

Hannis sa...

Det är skönt med stora soffor!
Sådär så man kan slänga sig bakåt och njuta=))

Kram Hannis

Maria sa...

Kul med soffbyrte, men svååårt... I alla fall tyckte vi det, när vi köpte soffa till TV-rummet. Den fick inte vara för stor, den skulle ändå rymma hela familjen ;) Till slut blev det en hörnsoffa/svängsoffa med divan i ena änden, från ikea ;)
Lycka till och visa oss gärna vad det blir ;)
Kram /Maria

millandante sa...

Kul att drömma och planera tillsammans! Lycka till med era val nu:)

Kram

A House With A View sa...

Vilka fina soffor, både snygga och praktiska! Kul att vara i soffköpartagen:)))

Kraaaaaaaam aka

Anette Ryan sa...

Jag gillar den där soffan. Men man måste verkligen provsitta för att veta om den är skön och inte bara snygg. Vi letade länge innan vi köpte ny till nya huset och provsatt oändligt många. Vi kunde heller inte ha allt för stor så vi var begränsade. Tror ett L plus fotölj kan räcka coh så kan någon få just sitta ensam om den inte vill "gosa" med alla andra ;-)
Kram Anetet

Michael sa...

Snygg! Välja soffa är inte lätt.