fredag 29 mars 2013

Det gick inte!

Jag försökte verkligen. Sa igår till barnen att imorgon kan vi sova länge för vi är lediga. Tror inte de lyssna för de var uppe som vanligt runt 6. Jag hade tänkt ligga kvar och dra mig men det är svårt när det är lika ljust ute som mitt på dagen. Till 7:15 gick det sen var jag tvungen att gå upp. På med löparkläderna och ut i det underbara vädret, -5, solen sken och det var så härligt friskt ute. Kände att det här var ett bra val! Man kan ju inte ligga och dra sig hela dagen. : )

Önskar er en skön långfredag!

9 kommentarer:

Hannis sa...

Jag kände samma sak.
Lika bra att kliva upp och fånga dagen=))

Fina bilder!!

Kramen Hannis

Team Åsgård sa...

Här hade vi också en fin morgon. Allt glittrade och det var som att kliva ut i en saga.
Glad Påsk! Kram, Cicki:))

FruNeroLindström sa...

Härligaste setet att starta dagen. Här funkar tyvärr inte morgonträning längre. Måste ha frukost först. Men fick ju mig en härlig tur på fm iallafall. Och lite extra motstånd med vagnen med.

Hoppas ni får en riktigt härlig påskhelg. Kram Malin

Postadress Torslanda sa...

Vilken härlig start på dagen!

Bella sa...

Vilken härlig start på dagen och så vackra omgivningar du har :)

Hoppas du får en riktigt glad och trevlig fortsättning på påskhelgen!

Kramar Bella

Mycket annat & lite betong sa...

Då blev det en riktig lååångfredag för dig när du var så tidigt uppe!
Bastgolvet blev ju snyggt!

Glad Påsk!
Kram Agneta

Anette Ryan sa...

Så vacker miljö du har att springa i, inspirerande. Vet du att här har vi haft två sovmornar på raken ända till 7.23 båda dagarna. I vårt fall så är det helt absurt och så ovanligt att när man vaknar till vid 7 snaret ochinte häör något barn så börjar man lätt tro att de dött under natten. Jag skämtar inte. Båda brukar vara uppe vid 6 snåret. Den äldsta har börjat sova något längre senaste veckorna har jag märkt. Men till halv åtta har det aldirg hänt och inte två dagar i rad. I'm in heaven!!
Kram Anette

svart vitt och rött sa...

Oj, löpning i ottan! Duktigt! Jag hade nog inte kommit på tanken... inte så tidigt :-) En riktigt glad påsk önskar jag dig!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Väldigt bra val - önskar jag vore lika morgonpigg men nejdå. Här har jag sovit till elva både igår och idag men imorgon ska jag ställa klockan kan inte sova bort hela långa påsken ;) Ha en riktigt fin påskafton!!!

Kram Ullis