måndag 5 augusti 2013

Överraskad!

Söndag morgon och man tar det lugnt. Frukost avklarad och jag går ut på baksidan och slår precis ner rumpan i en stol och lägger upp fötterna på en annan. Då kommer en bil tutande på vägen. Trodde det var svärföräldrarna som visserligen skulle komma på kvällen men vem vet? Men så klev bästa M ut och jaha, trevligt de har varit iväg på semster och kom hem dan innan. Vi fick låna hennes bil på semestern och så. Går ut på framsidan till henne. Sen hoppar det ut 3 till ur bilen. Bla bästa L som var på middag kvällen innan, seglarkompis I och barndoms A. Nu går det upp ett ljus för mig! De har hittat på något lurt....
A har en lista med vad jag ska ha med mig. Hm, kan säga att detta är inte min grej. Det är jag som planerar åt andra inte de som planerar åt mig. Sambon sa idag att han har nog aldrig sett mig så snurrig. : )

 
Lätt misstänksam åkte jag med dom och vi börja med picknick på en gräsmatta i solen där min kusin och sambons syrra vänta. God pastasallad, ost, kex och vindruvor/jordgubbar. Sen åkte vi ut i skogen och körde fyrhjuling på bana. Himla kul. 3 och 3 och jag sluta 2:a. : ) Efter blev det skumpa i gräset innan vi åkte hem till min kusin för lite duschning och tilltugg.

 
Alla glada och fina åker vi in till stan. Där väntar min brors sambo på oss och så äter vi en god middag på Thaiboat, avslutar med en cider på medborgarplatsen innan vi drar hemåt. Då jag inte fick med någon telefon så har jag inga egna bilder från dagen utan får förlita mig på er andra och just nu har jag bara dessa två.
 
Tusen Tack för en toppen dag!!!
 

6 kommentarer:

Maria sa...

Vilken kul dag!
Men jag håller med... det är jag som planerar för andra och inte tvärtom ;)

Kram /Maria

Hannis sa...

Suveränt ju att du blev lurad!
Låter som en mysig dag=))

Kram Hannis

svart vitt och rött sa...

Vilken toppendag! Bra planerat åt en som inte vill bli planerad :-) Ha det gott!

Anonym sa...

Underbar dag! Planera ÄR bra, hehe! Kram TinaTheShed

Anette Ryan sa...

Oh vilket spännande äventyr det blev. Men jag kan bara instämma totalt med dig och säga att det är jag som planerar (bestämmer?!)för andra och inte tvärtom!! Måste ju ha kontroll, eller hur?
Nu är detinte långt kvar eller hur?
Kram Anette

Team Åsgård sa...

Kul! Du slapp rivjärn på huvudet hoppas jag. Det slapp inte jag:))