söndag 18 augusti 2013

En underbar dag!

En härlig dag som jag vakna upp hos bästa M. Fick sova där så  sambon inte skulle se mig. M kom vid halv elva och strax efter hår och sminktjejen som skulle göra i ordning oss. Efter lunch släppte sambon av A och N så de också skulle bli fina i håret. Min pappa kom sen för att köra oss till kyrkan.
 
 
Strax innan kl. 15 gick jag in i kyrkan med A och N medans A´s kompis spela blockflöjt. Super duktig var hon och spela så fint! Framme stod min blivande man och M och vänta.


 
Efter lite problem med ringen, den var lite trög. : ) Min mamma grina när A läste en dikt för oss. Sen var det fotografering utanför kyrkan.


 
Dukat och klart för fest! Våra föräldrar och sambons syrra fixa så fint medans vi fotografera oss. Så himla skönt att nån annan tog hand om allt sånt. Tack Tack!!


 
Vi ville att gästerna skulle vara samlade när vi kom så vi åkte förbi hos M igen där jag tillbringat natten och fick oss lite champange innan pappa hämta oss.

 
Var en lite skum känsla men bra att möta alla som stod och vänta på oss. Skål och välkomna!


 
Kvällens goding med sin pappa.

 
Systrarna Sisters catering stod för den goda grillbufén. Alla gillade maten och kockarna var trevliga. Hade även vattenkrig med barnen. : ) 
Lite present öppning och sen var det dags att inta dansgolvet. Jag och tjejerna stuffa runt hela kvällen. Kan säga att jag har träningsvärk i vaderna idag men det var det värt.


En underbar dag som avslutades på hotell.
 
Tack alla som var med på grillfesten och fira med oss.

8 kommentarer:

Hannis sa...

Men så fina ni var!!
Vilken dag=))

Och ja, jag hänger med!
Skuttar ner i väskan som en liten knähund, hehe.

Ha det nu så härligt!
Kram Hannis

Hannis sa...

Glömde ju...
Klänningen blev grymt snygg!

Home2tiny sa...

Wow vad fina ni är. Älskar din klänning så himla fin, ja hela du är amazing. Stort grattis på er dag o vilken underbar dag o kväll ni fick. Kramisar Tina

svart vitt och rött sa...

WOW vad häftigt!! Stooort grattis!!!

Maria sa...

Härligt! All lycka till er!
Kram /Maria

Nilla Q sa...

Så fina ni var! Stort grattis!!!

Kram Pernilla

Postadress Torslanda sa...

Så fint!!! Grattis igen!

Min plats i solen sa...

Vilken underbar dag och så fina ni var hela familjen. Tokgillar din vackra klänning!♥ Och vad härligt att få dela denna kärlekens dag tillsammans med era nära och kära.

Grattis!♥

Kram Lotta