fredag 14 februari 2014

Drömmar

Jag drömmer om en härlig sommar ute till havs!
 
 
Fast nu var det inte såna drömmar jag tänkte på utan såna som kommer på natten. Drömmer ni mycket? Jag drömmer som konstigast när jag somnar om flera gånger. Så blev det i början av veckan när alla hund, katt och barn skulle väcka mig i olika omgångar.
 
Det var så att jag, mannen och en kompis barn gick ut mitt i natten. M sov själv kvar i huset. Vi kom inte så långt på vägen förrän vi stötte på en helikopter som inte hitta vägen. Vi gick tillbaka hem för att visa på kartan vart han skulle. När vi kommer hem så står vår bil på gräsmattan och inte på parkeringen, någon hade tagit den och kört fast i en grop på tomten. Blev lite nevös då stora fotsteg ledde in i huset och där mötte jag en ledsen M som undra vart alla tagit vägen?? Fotstegen fortsatte på hallgolvet in mot köket men jag våga inte säga något till M som varit själv hemma. Nu var ingen i huset. Klockan var mycket och vi skulle lägga oss och huset var nu mörkt och jag gick in i ett mörkt rum och där känner jag att det är någon, jag typ krockar med personen som står och sover där han gömt sig. Jag försöker skrika men får inte ut något ljud och tror även veta vem som står där och försöker ropa hans namn men ut kommer bara något kraxande....
Jag vaknar av att jag gör något ljud och frågar mannen dagen efter då jag berättar om drömmen om jag pratat i sömnen? Eh, ja det gjorde du eller försökte plus att Ice inneboendehunden hörde och kom farande, hoppa upp i sängen på mannen mage och undra vad som stod på!! :)
 
Önskar er en härlig fredag och alla hjärtans dag!!

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilken knasig och hemsk dröm! Inte kul att drömma otäcka saker, skönt då att vakna och inse att det inte är verkligt. Jag drömde också en hel massa knasigheter i natt men det var mer helt meningslösa saker, fattar inte varför jag ägnade tid åt det, haha :)

Kraaaaaam aka

Home2tiny sa...

Hua för mardrömmar, då blir man otroligt glad när man vaknar....Kramisar Tina

Nilla Q sa...

Mardrömmar har jag inte så ofta. Snarare så att jag har bra drömmar som jag helst inte vill vakna upp ur... Drömmarna slår ofta min verkligehet - det kanske inte är så bra!?!?

Kram Pernilla