lördag 8 februari 2014

Film & sovmorgon

Igår var vi in till stan med bästa M och hennes familj och titta på bio. Filmen Frost och åt thairesturang. Himla trevligt! Antar att många sett reklamen för den och ska se den. Kul film. :) Men om vi går tillbaka till reklamen för filmen och den lilla filmsnutten man fick se på julafton så var det när snögubben tappar näsan på en sjö eller nått. Där får man se hur Frost och renen försöker få tag i moroten men halkar runt och tillslut får Frost tag i den och sätter tillbaka den. Han håller på att nysa men håller för näsan eftersom det var så den flög iväg från början men då flyger huvudet iväg istället.
Problemet är nu att reklamen de visar för filmen inte var med i filmen?? Hade vi otur och kom på nån förkortad film? Är den i Sverige inte samma som i övriga världen?? För scenen var inte med. Dåligt! Annars var den jätte bra.

 

Sen har vi det där med sovmorgon. När vi åkte hem vid halv tio igår så undra N om man fick sova så länge man ville imorgon (idag)? Ja, det får man. Vad skönt tyckte hon för hon var jätte trött! Lite skeptisk var jag, hon vaknar nästan alltid först. Kl. 06:13 hör jag hur hon kommer ner i morse, går på toa och kommer in till oss. Hon kryper ner för att en kvart senare gå upp och titta på film. Ehh är det sovmorgon??

3 kommentarer:

Hannis sa...

Haha, det är min typ av sovmorgon=))
Härligt ju, får mera tid att njuta av dagen.

Laxolja är suveränt för pälsen och trampdynor!
Ska börja med det idag.

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Så härligt att höra att andra människor också inte får sovmorgon. Mina ungar har alltid varit extremt morgonpigga och jag inte. Tack och lov är mannen mer morgonmänniska och därför tar han oftast hand om dessa. Sedan ska vi inte tala om hur tidigt de kommer trampandes OM det varit en sen kväll dagen innan. Då vaknar de nästan en timme tidigare trots att de gått till sängs senare. Så förstå varför vi aldrig går på fest eller stannar sent på festen. För det är aldrig värt det ;-)
Jag är nästan helt övertygad om att vi såg det som du inte såg i filmen när vi såg den i julas. Fast inte tvärsäker förståss. Konstigt att det klipts olika. Men annars helt underbar tycker jag.
Trevlig helg!
Kram Anette

Home2tiny sa...

Japp för mig är det sovmorgon så jag o N har förmodligen samma sömnklocka.....Kramisar Tina