torsdag 20 februari 2014

Vad nu??

Fick ett trevligt samtal igår med Malin. Kul att prata i verkligheten och inte bara över bloggen. Vi kom in på snö och den har jag liksom glömt bort. Känns som våren är påväg och har vi ens haft vinter?? Hon trodde/hoppasdes på bakslag. Tänk vad snabbt hon fick rätt! I morse när jag drog upp rullgardinen möttes jag av det här.
 


 
Himla fint när det ligger jämnt över marken och träden ser sådär fluffigt vita ut. Synd bara på den nytvättade bilen när jag kom ut på stora vägen och blev nerstänkt hela vägen!
 
Ha en toppen dag!

5 kommentarer:

Hannis sa...

Jag rös över hela kroppen när jag tittade ut i morse och såg snön...Men det är ju ett tag kvar så det är bara att gilla läget=))

Kram Hannis

Nilla Q sa...

Ja, det är fint... men jag längtar ändå efter vår!! Känns liksom som om det där med vintern kan jag hoppa över nu när den ändå är så sen!

Kram Pernilla

Mycket annat & lite betong sa...

Det var ju vackert i morse men jag hade nästan ställt in mig på vår nu.
Jag har sparat receptet på laxen du visar längre ner på sidan. Låter så enkelt och gott.
Vad du är duktig som tränar så mycket! Själv gör jag inte ett smack...

Kram Agneta

anettan sa...

Jag måste säga att jag hade blivit olycklig om det kommit mycket snö nu, jag vill verkligen inte ha vitt nu...Kram Anette

FruNeroLindström sa...

Haha, har inte hunnit läsa bloggar på närmare en vecka. Skrattade gott när jag såg detta inlägg.
Tack själv för det trevliga samtalet.
Har varit lite mycket, och eftersom jag vet att ni är iväg så stressade jag inte med att lägga på brevet i helgen, men nu är det på väg =)
Ser ju hur härligt ni har det via instagram. Avis.

Så kul med klättervägg med, upptäckte häromdagen att det finns i grannkommunen, så hoppas vi kan åka och testa. Bra träning =)

Njut nu vidare av semestern, kram Malin