måndag 10 mars 2014

När lugnet rinner över!

Jag kan hålla mig rätt lugn i vissa stunder och ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg när jag blev utskälld för att jag inte kunde parkera annars kan ni se det här. Då höll jag mig lugn och saklig medans gubben gorma. Sen finns det vissa stunder när lugnet rinner över och det stubinen brinner!

 

Fredagen innan sportlovet åkte jag och klättra med A och hennes kompis och då hade vi fått tillbaka lite snö. När vi åker på en lite större väg så ser jag ett gäng tonårskillar så vid kanten och gör sig redo och sen har jag typ 10 snöbollar på rutan. Då brann det kan jag säga! Jag tvärnita och svängde in på kanten, tur att jag inte orsaka någon krock, och trassla mig ur bälte och handsfree och ut. 2 killar stod kvar de andra hade sprungit iväg, såg de stå lite här och där halvt gömda. Vet inte riktigt vad jag sa men tyckte de var idioter och undra vad i hel... håller de på med?? Det värsta är att ena börjar mucka med mig och säger: Vadå såg du oss kasta, jag har inte kastat. Så tyckte han att jag skulle springa efter de andra! Mm säkert. Den andra såg lite lätt skraj ut och det skulle jag också gjort när det kommer ut ett monster med horn och ångan ryker ur öronen från en bil medans den andra bara käfta emot. Fy fan vad arg jag var!!
Tillbaks i bilen var jag helt skakis adrenalinet pumpa och där satt 2 st 10-åringar och undra vad som hände?? För när mamma tvärnitar bilen då har man gjort något fel!!
A undra vad de sa och vad som kunde hänt och så vidare. Som tur var så såg jag dom innan annars kan man bli rädd och göra någon osnygg undanmanöver. Ibland önskar jag att de verkligen hände något fast att man inte blir skadad, att man faktiskt krockar, rutan går sönder eller nått så att de kanske bara kanske fattar vad de utsätter en för med sin roliga lek.

Nu så är jag lugn och önskar er en toppen vecka!

2 kommentarer:

Hannis sa...

Alltså...jag kan inte låta bli att skratta lite.
Jag hade gjort samma sak.
Och att kasta snöbollar på det sättet är faktiskt farligt.
Som du skriver, blir man rädd så kan vad som helst hända.

Men det är bra att du är lugn nu=))
Kram Hannis

Helena sa...

Ja du ibland blir man så förb... på småglin att bägaren rinner över :)
Bra att du lugnat dig nu tänk på ♥
KRAM från mig!